Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Mail Order

omuronline

Yeni Üye
Merhaba
Mağazada tüm işlemler bittikten sonra müşteriye sunulacak ödeme ekranında
mail order formu ile ödeme seçeneği ekleyip
bir form doldurması sağlanıp ve bu formdan sonra ödeme yöneticiye mail olarak göndermesini sağlayan bir modulümüz varmı arkadaşlar ?
yoksa nasıl bulabiliriz ??

şimdiden teşekkürler..

Cvp: Mail Order

böyle bir modül var. ancak bu tehlikeli birşey. müşterilerin kredi kart güvenliği tehlikeye girer ve başın büyük belalara girer. Ayrıca bankalar mail order (online veya pos) eğitim kurumlarına, sigorta şirketlerine ve çok büyük şirketlere (sabancı holding, Zaman gazetesi, ülker vb)vermektedir. Bazı küçük firmalara da vermektedir. Ancak onlarada belli günlük limitler koymaktadır. Ayrıca bankada belli bir para miktarını bloke edip müşterilerin mağduriyetini gidermeye çalışmakta.
Sanal pos alsan senin için çok daha güzel. ücretsiz veren bankalar var.

bilgilendirme için teşekkürler fakat sanal pos a şimdilik bir ihtiyacımız yok.
ihtiyacımız olan mail order
asp den anlatıyım biraz
jmail formatıyla girilen bilgiler sadece kayıtlı mail adresine gidecek böyle bir modül arıyorum
mail order formu nerde bulabilirim ??

[attachment=488]creditcard.zip[/attachment]
Sevgili dostum ekte bir modül var. ofline kr ödeme modülü. ama mail adresine kart bilgileri gitmez. Bunun yerine prestashopta müşterinin sipariş ekranında sağ üstte kart bilgilerini görebilirsin.

teşekkürler fakat yönetim ofisinde nerede görüyoruz bilgileri ?

[quote="omuronline" post=8332]teşekkürler fakat yönetim ofisinde nerede görüyoruz bilgileri ?[/quote]

müşteri kredi kartı ile ödeme yaptıktan sonra. yönetimde sipariş ekranında sağ üstte olacak. dene yine bulamazsan tekrar yaz.

kredi kartı slibi olarak görünen bloğun altında mıdır sizin bu dediğiniz ?

ÖDEME EKRANI GELDİĞİNDE HİÇ BİR HAREKET OLMUYOR :S
GÖNDER VS. HİÇ BİRŞEY İŞLEMİYOR :S
VERSİYON 1.3 ONDAN OLABİLİR Mİ ?

Müşterinin Girdiği Bilgileri Nerede Göreceğim ben ? :S görünmüyo onlar :S

[attachment=489]kredikart.jpg[/attachment]
[quote="omuronline" post=8344]Müşterinin Girdiği Bilgileri Nerede Göreceğim ben ? :S görünmüyo onlar :S[/quote]

Ekran görüntüler ekte.

merhaba ekran görüntüleri için çok teşekkür ederim
fakat kart bilgileri girdikten sonra bir kaç hata alıyorum

geg.omuronline.com

adresine giriniz ve ödeme işlemine kadar devam ediniz.
deneme amaçlı bir sipariş veriniz. ve sonuçta çıkan hatayı göreceksiniz :S

[quote="omuronline" post=8364]merhaba ekran görüntüleri için çok teşekkür ederim
fakat kart bilgileri girdikten sonra bir kaç hata alıyorum

geg.omuronline.com

adresine giriniz ve ödeme işlemine kadar devam ediniz.
deneme amaçlı bir sipariş veriniz. ve sonuçta çıkan hatayı göreceksiniz :S[/quote]

Yanlış girişim (OrderHistory -> id_order_state is empty) diye bir hata aldım. bu hata sanki kr ödeme ile ilgili değil gibi. 1.3.1 v. de sorunsuz işlem yaptım. ve çalışan firma var.belki temadan olabilir. mail ile ftp ve admin bilgileri yollarsan bakabilirim. (gulendam@gulendam.com)

mailinize bilgileri gönderdim teşekkürler..

[quote="gulendam" post=8350][attachment=489]kredikart.jpg[/attachment]
[quote="omuronline" post=8344]Müşterinin Girdiği Bilgileri Nerede Göreceğim ben ? :S görünmüyo onlar :S[/quote]

Ekran görüntüler ekte.[/quote]

arkadaşım ne yaptın müşteri paneli hiç bir tema da görünmüyor ???

eve daha yeni geldim. bir toplantm vardı. mailinizi yeni aldım. tema içinde saki bazı dosyalar eksik gibi. kontrol ediyorum. birde vermil olduğun kullanıcı sadece birkaç menü görüyor. daha incelemedim bile. verdiğin bilgiler ftp yanlış. ayrıca yönetim panelinde Katalog Müşteriler Modül menüsü hariç yetki yok. tema ile ilgili bir değişiklik yaptın mı.

yok abi müşteri girişi olduğunda görünüyordu ftp bilgilerini verdikten sonra müşteri erişimi olmadı.
temaları da değiştim farklı temalarda yükledim yine aynı :S

sizde kayıtlı mail adresime telefon numaranızı verirmsinz

Üst Alt