Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Mails Klasöründeki Taslaklar

kandac

Yeni Üye
Yeni sipariş geldiğinde yönetim panelinden e-mail ile uyarı seçtiğimizde bizim mailimize bir posta geliyor sipariş geldiğine dair. bu gelen mailin taslağı hangisi acaba? neredeyse hepsini düzenledim ama yine eski taslak gösteriliyor. başka bir yerden mi düzenlemek gerekiyor acaba?

Cvp: Mails Klasöründeki Taslaklar

Başlığımı değitirmek istiyorsun. Yani order confirmation?

classes/PaymentModule.php

360. satırdaki

'Order confirmation' mail bildirm başlığınıı istediğin gibi değiştirebilirsin. Örnek Sipariş detayı

Kolay Gelsin

Hayır başlığı değil ayrıca hangi başlığı demek istedin anlamadım. Ben gelen mailin taslağını yani tamamını nerden düzenleyebilirim bu taslak mails klasöründe değil bu kesin. ancak nerede daha bulamadım.

Mail taslaklarının tamamı mails/tr klasöründe.

Mesela mails klasörünün ismini değiştirdiğimizde ve yeni şifre istediğimizde siteden yeni şifre göndermiyor ve hata mesajı çıkıyor .../mails/tr/password.txt-html yok gibi bir mesaj. Ancak klasörün ismi hala değişkken sipariş gönderince mailimize sorunsuz sipariş bilgileri geliyor. Yani bunun taslağı bence mails klasöründe değil. Zaten hepsini açıp baktım ona benzer sadece order_conf.html dosyası var ancak buda değil.

Ben özellikle tekrar baktım.. Mail taslaklarının tamamı mails klasöründe. order_conf.html sadece siparişte detayları bildiren mail taslağı
account.html Müşterinin üye olduğunda adığı mail

bankwire.html Banka hesabı bildirim mail taslağı
password.html loginm biliglerinin bulunduğu bildirim mail taslağı

cheque.html Çek ile ödeme bildirim mail taslağı
contact.html iletişimden gelen mail taslağı
employee_password.html kişisel bilgilerin bildirim mail taslağı

outofstock.html stok durumunu gösterir mail taslağı
payment.html ödeme alındı bildirimi mail taslağı

prepation.html sipariş işlemde bildirim mail taslağı
shipped.html sipariş gönderildi bildirim mail taslağı
refund.html geri iade bildirim mail taslağı
vs. vs. vs
ve bunlara ait txt dosyaları

ekte mails klasöründen password.html dosyası
Siz hangi mail taslağını arıyorsunuz başka. Yada bizim bilmediğimiz bir mail taslağımı var
Yada hangi mail bildirimini arıyorsunuz. Bilirsek daha iyi yardımcı oluruz
Birde modules klasöründeki mailalerts modulünü inceleyin. Belki orada aradığınızı bulursunuz. Sorununuzu tam anlayabildiğimi söyleyemem

Evet aradığım ..modules\mailalerts\mails\tr klasöründeki new_order.html dosyasıymış çok teşekkür ederim. bu dosyanın mails klasöründe olmadığından emindim çünkü.

Bu dosya e-mail ile uyarı modülünü etkinleştirdiğimizde orada belirttiğimiz maile gelen postanın taslağı. Yani söylemek istediğim mail.

isine yaradigina sevindim :)
iyi calismalar

Üst Alt