Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Merhaba

forelgner

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar sitenizi bir alış veriş sitesi yam çalışmalarına başladım zaman tanıdım alış veriş sitesi kurulumu hakkında çok yararlı , bilgilendirici bilgiler var.Yapan arkadaşların ellerini sağlık.Alış veriş sitesi yaparken nelere dikkat etmek gerek anlatılmış.Ancak biliyorsunuz ki bu işin uygulaması biraz daha zor girişim için yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu benim ilk alış veriş sitem olacak.

Cvp: Merhaba

merhabalar,

aslında çok doğru bir konuya parmak bastın bu forumda pek çok konuya çözüm getirdik ve pek çok ayarı tarif ettik.. Kökte eticaret sitesi kurulumunu ve genel olarak Türkiyede eticaretin yerini sitede bulunması gereken şeyleri hiç ele almamıştık.. Aslında Hukuk bağlamında çok fazla bilgim yok ama sitede

CMS Bölümünde
-Hizmet şartları sayfasının,
-Kullanım koşulları ve site kulllanım sözleşmesi tarzında bilgiler
-18+ ürünler için kullanım şartlarında bu hususu belirtip ilgili düzeltmeyi yapmak gerekli diye biliyorum

Tabi bilgisi olan pek çok Hukukçu arkadaşımız da vardır bu forumda biliyorumki bilgisi olanlar bildiklerini saklamazlar

admin bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ilk alış veriş sitem olacak prestayı da daha 3-4 gün önce tanıdım nereden nasıl başlamam gerekir bu konunun yeri burası değil ama yardımcı olursanız sevinirim şu an localhost ta kurdum ve presta yı anlamaya çalışıyorum.

merhabalar

bende prestayı bugün keşfettim güzel bir sisteme benziyor. kurcaladıkça çok profesyonel bir sistem ortaya çıkacağını düşünüyorum.

e-ticaretin hukuksal boyutu için internette gerekli bilgiler var ben geçenlerde araştırdım. en çok sorun fatura bağlamında çıkıyor. maliye iyice işin üstünegitmeye başlamış. yani bir ürün satıyorsanız fatura kesmek zorundasınız.

google a basit usülde vergi mükellefi diye arattırın gerekli bilgilere ulaşırsınız

arkadaşlar benim merak ettiğim şu bildiğim kadarıyla joomla e ticaret sitelerini bankalar sanal post vermede sıkntı çıkarıyor acaba presta için güvenirlilik var mı?

@forelgner

pek çok siteye ve kuruma sanal pos kurulumunda bulundum artık bankalar prestashop deyince ok veriyor desem yeridir :) Aslında joomlanın <zamanında> hack vb uğradığı içindir bence bu durumlar ancak istenirse joomla içinde sanal pos alınabilir bence..

@xwebtr

bulduğun dökümanları paylaşırsan herkes faydalanabilir bence

Merhaba ismim Erdem
Aranıza bugün katıldım, bu arada kurulumla ilgili dökümanlar sitenizde yüklü değil incelerseniz sevinirim.
iyi çalışmalar

http://www.presta-tr.com/dokumanlar/dersler/100-prestashop-v131-tam-sueruemue-tuerkce-versiyonu-kurulum-videosu.html

Merhabalar,
Yeterince kaynak var mıdır sizce?

Üst Alt