Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Merhabalar Modul İstek

kahtali

Yeni Üye
Merhabalar sayın Presta-Tr yöneticileri www.kervanbilisim.net olarak actıgımız E-ticaret sistemi icin Pc Toplama sihirbazı lazım. Sitede aradım bulamadım . Yardımcı olursanız sevinirim.

msn: destek@wmyazilim.com , wmyazilim@hotmail.com Eposta: bykahtali@gmail.com
iyi forumlar

Cvp: Merhabalar Modul İstek

PC toplama sihirbazımı? O neki?

ya simdi bilgisayar satısı icin yani örn bi bilgisayar saticaz. Orada bilgisayar Toplaması yapacaz . Yani hangi marka hangisine uyuyor vs gibi islemleri yapacak.Ya bu eklenti olursa cok süper olur.

Şöyle bir şey olabilirmi Mesela A marka bilgisayar.. Gereksinimleri ana kart, ses kartı, vs.
Bu prestashopta var.
Mesela benim sitemde örneğin bir solar modul, bu modulü çalıştırmak için ek ürünler şarz cihazı, kablo, akü vs.
Bu şekilde işinizi görüyorsa bu prestada var. Ürün eklerken ürün detaylarının alt tarafındaki sekmeden ekleyebilirsiniz.
Ekteki fotoları inceleyiniz.

hocam örn : http://www.bilpa.com.tr/pcyap.asp#

bu sitede bulunan gibi olacak eklenti Bu sekilde bilgisayar toplamamıza yardımcı olacak .

Bildiğim kadarı ile bu şekilde modul yok. Belki ücretli yazılım vardır ancak ben varolduğunu bilmiyorum.
Fakat kategorilere eklediğin bilgisayar markasına alt kategori ekleyebilirsin

Örneğin

KATEGORİ/ÜRÜNLER
+Bilgisayar marka A
I
-----Parca b
-----Parca c
-----Parça d
+-----marka/parca A
I
-----Parca a
-----Parca b
-----Parça c
Bu şekilde bir görünüm olur
veya benim resimli olarak belirttiğim şekilde yapabilirsin. Ancak verdiğin linkteki örnek en azından ücretsiz olarak ben bilmiyorum.

Üst Alt