Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor

selimatli

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar benim sitemde yönetim panelinde herhani bir ürün veya kategorilerde değişiklik yapmak istediğimde meta başlığı meta anahtar kelimeleri meta tanımı arkadaşça url bölümlerindeki kutucuklar çımıyor yani herhangi bir kelime yazamıyorum acaba bir dosyayımı sildim sunucudan yoksa biryerddenmi kapattım anlamadım en kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirim

sevgi ve saygılarımla
Selim ATLI
www.lilyumcicekcilik.com.tr

Cvp:meta başlığı meta anahtar kelimeleri bölümüçıkmyor

Ürün detay editörün hemen üstünde arama motorlari seo optimizasyon linki var. orayi tikla meta kelime cubugu cikacaktir. Oradan düzenleyebilrisin. Arkadasca url secenegini admin panel ayarlardan secebilirsin.

SAYIN HOCAM O BÖLÜMÜ AÇIYORUM FAKAT KUTULARIN İÇİ ÇIKMIYOR DEMEK İSTEDİĞİM BUYDU EKTEDE RESMİNİ YOLLUYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Etiket modülümü çıkmıyor yoksa ürün eklemedeki meta bilgilerinin girildiği alanmı gözükmüyor?

GİRİLDİĞİ ALAN ÇIKMIYOR

admin klasörünü sıfırdan upload ederek deneyebilirmisiniz öncesinde yedek almayı unutmayın

malesef olmadı dediğiniz gibi yaptım

fotosunu ekleyinde bi bakalım

resim ekte üstad teşekkürler

Ekte görünüm vardır
pres.jpg

hocam ben buraya resim ekle diyorum ama kusura bakmayın eklenmiyor
siz iyi güzel orda göstermişsiniz resimde ama ben o seo bölümünü açtığımda içerde kutular içinde yazı yazın diyor ama yazılmıyor siteyi ilk kurduğumuzda problem yoktu ama bu son 15 gündür var acaba benmi birşey yaptım
saygılar

selim atlı

CHMOD izinlerde hata olabilir. Ftp'nize install klasörünü yeniden upload edin, 2. adıma geçin. yazma izim hataları gösterirse düzeltin, 3. adıma geçmeden install klasörünü silin ve yeniden deneyin.
Kolay gelsin

www.oyuncakucuz.com etiket kutum kayıp modüllerden etiket kutusu var gözüküyor ama web sayfamda yok sebebi ne olabilir yardım istiyorum

Admin panelden etiket kutusunu deaktif edip yeniden aktif edin. Buna rağmen halen daha gözükmüyorsa pozisyonlardan hangi blokta olduğuna bakın, modül taşı seçeneği ile isteğinize göre right column yada left column taşıyın.
Kolay gelsin

Üst Alt