Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Metro Elektronik Web Servisi

Techno_maynaQ

Yeni Üye
Metro Elektronik'in web servisinden nasıl veri çekebiliriz? Bunu bir modül halinde hazırlayabilir miyiz nasıl yapabiliriz bunu? Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı?

Cvp: Metro Elektronik Web Servisi

Merhabalar,

XML bağlantısını ve varsa PDF arşivi iletebilirsen inceleyebiliriz. Daha önce XML ile bilgi çektiğimiz yerler oldu ancak o firma için çalışırmı bilemeyeceğim.

Bilgi verebilirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz.

Hazırda bir XML yapısı yok zaten direk webservis linki mevcut. Programcının yorumlalması gerekiyor yazıyor klavuzda. Ben PM olarak klavuz dosyasını ve Metro Elektronik'in gönderdiği PHP dosyasını size iletirim.

selam kardeş bu yaptıgın şey bana da lazım aynısı bana bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. mcse_fatih@hotmail.com ekle beni. şimdiden tşkler

Proje tamamlandığında siteden duyurulur.

bekliyorum kardeş tşk

Cvp:Metro Elektronik Web Servisi

Aynı sorun bendede avr böyle bişey oluyorsa süper olur tşkler

merhabalar, şu an için penta xml servisini ekleme üzerine çalışmaktayız. ondan sonrada metro elektronik xl servisi eklenecektir.

fazla umutlu olmayın prestashop xml sistemini desteklemiyor.
en önemlisi xml güncelemesi siz daha ürünleri eklemeden stoklar ve fiyatlar değişiyor sadece ürün girmeyle olmaz bu iş fiyat ve stokları da takip etmek gerekir.yani kendisini güncellemesi gerekir. bu işlem sizin dediğiniz kadar basit değil

çok mantıklı

boş iş :cheer:

Şu anda aycafe.com.tr kullanıcıma oksid bilgisayarın XML servisini uyarlama çalışmalarında 4. gündeyim ve sitenin belli şeyleri eksik ve tamamlanmak üzere Her türlü XML desteğinin çalışmalarını 1 haftadır başlattım. XML desteği firmalarının örneklerini presta.tr@gmail.com adresine atabilirseniz çalışma takvimimize ekleriz güncellemeleri burdan bildiririz.

Boş iş miymiş?

Stok takibi gibi birşey gereksiz siz firmanızın ürünlerinü siteye eklemiş olacaksınız. stok orda yoksa sizde de yok anlamındadır.

bu metro elektronik ile ilgili çalısmada bir gelişme varmıı arkadaşlar

bu metro elektronik ile ilgili çalısmada bir gelişme varmıı arkadaşlar

XML Sistemlerini kendi bünyemizde geliştirmekte ve Kendi hostlarımızda barındırmaktayız iletişim kısmından detaylı bilgi alabiliriniz

hocam bu konuda bir gelişme varmı

iletişim kısmından bilgi alabilirsiniz

merhaba admin bu metro elektronik çalışması henüz bitmedimi bilgi varmı

XML Entegrasyonları ücretli olarak hazırlanmaktadır. iletişim kurarsanız 7 - 10 Gün içerisinde tamamlanır teslim edilir.

Üst Alt