Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

MOBİL ÖDEME

gilter74

Yeni Üye
prestashop mobil ödeme(telefondan ödeme) modülü var mıdır? veya bu modülü kim yapar? ve avea veya turkcell mobil ödeme için modül gerekiyor mudur?bilgi vermenizi bekliyorum teşekürler

Cvp:MOBİL ÖDEME

ben mobil ödeme kurdum ancak günlük satışlarda limit olması kullanımı zorlaştırıyor. bir defada sanırım yeni limit günlük 35tl aylık 150tl bana uymadığı için kaldırdım.
yapman gereken micro ödeme a.ş.http://www.mikro-odeme.com/
sitesinde herşey var ve onlar şayet firman onaylanırsa sana yardımcı oluyorlar.
önce sözleşmeler ve prosedürler var onları tamamladıysan şayet onlardan teknik destek istersin

ancak şimdi sanırm şartları 1az daha değişmiş mobi,l-ödeme için başvurdum ama 1 haftadır dönüş yapcaklar bana herşeyim hazır ama bekliyorum işte dediğin gibiyse bende kullanmam şuan beni nasıl ekleyceğim ve nasıl kullanacağım meraklandıryor yardım için saolsın

www.konpara.net ya da .com da olabilr aynı şekilde kontörle sATIŞ imkanı sunuyor. Bir göz atmalısın bence.

Merhabalar,

firma ile gerekliişlemleri halledip dökümanlar ile bizimle irtibatra geçerseniz yada buradan bilgileri iletirseniz entegresini yapmaya çalışırız.

iyi günler

henüz çalışma aşamasında uygulamaya koydugmzda szinle irtibata geçeceğiz ancak bu işlmler biz ne kadara mal oalcaktır bilgi veirrsenz memnun oluruz

Sistemin ne kadar uğraştıracağını bilmiyorum bir dosyalarlı iletebilirseniz fiyat verebiliriz.

merhaba
Ben Figensoft adlı firmadan numune api dökümasyonu kodlarını aldım bu modülün hazırlanması için yardımcı olursanız memnun olurum.
sistemde kayıtlı mailime cevap mesajınızı yollayabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Üst Alt