Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

modül atif etmek

mahir27636

Yeni Üye
Arkadaşlar modülü ftp ye attım admin panelinden nasıl aktif hale getiriyoruz yardımcı olursanız sevinirim.

Cvp: modül atif etmek

Admin panel moduller sekmesinda sisteminizin tüm modulleri gözükecektir. Buradan aktif etmek istediginiz modulü aktif edeceksiniz

Yönetim Ofisi> Modül> Pozisyonlar

Burdanmı aktive ediyoruz tektek ,bi türlü yapamadım VelvetSky temasını koyuyorum ama demodaki gibi olmuyo dagınık bi site geliyo VelvetSky temasını demodaki gibi nasıl düzenlerim

yonetim+pozisyonlar modulü sag veya sol bloga vs. tasimak icindir. Modulü aktif etmeniz icin moduller sekmesine gideceksiniz ve o sayfada sisteminizin tüm moduller gözükecektir. Modullerinizin listesinden aktif etmeniz gereken modulü bulup aktif etmek suretiyle düzenleme yapabilirsiniz.
Diger meseleniz sayfanizin saga sola kaymasi meselesine gelince, bazi temalar orjinal prestashop sisteme uymamaktadir. Cünkü farkli temayi editlemek sureti ile yeni bir tema ortaya cikarildiginda editlenmis tema ile orjinal sistemin gerek css gerekse php kodlarinda uyusmamazlik meydana gelebilir. Tema secerken sisteminizin sürümüne uygunlugunu test etmeniz gerekmektedir veya temanizin css tablolarina ve tpl dosyalarina müdahale gereklidir. Uzaktan yada tarif ile sisteminizi düzene sakmak mümkün degildir.
Porfesyonel destek almanizi öneririm.
Kolay Gelsin

Modül ve temaya tıkladığımda modüllerin listesi gelmiyor. Ekteki resim geliyor. Normalmi?

Maalesef 1.4 kullanmadigimdan bu versiyonu pek tanimiyorum. Ancak modullerin gözükmemesi genelde uyumsuz bir modulün etkisinden kaynaklanmaktadir

Üst Alt