Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Modül İstek: Mail Order Ödeme Modülü

ayqo

Yeni Üye
Mail Order ödeme modülü kullanan var mı arkadaşlar ya da bilen?

Pestashop alışverileri için otomatik doldurulmuş bir Mail Order Formu hazırlar ve müşteriye yazdırılabilir biçimde sunar. PDF şeklinde indirme seçeneği de sunar. Müşteri kredi kartı bilgilerini girer ve alışverişi onayladığını belirten bir metine imza atar. E-posta yoluya imzaladığı belgeyi geri gönderir.

Ben bir tane buldum fakat Prestashop 1.1 ile 1.4.2.5 arasındaki tüm versiyonlarda çalışır diyor ve 45 dolar.

Mail Order ödeme modülü kullanan var mı arkadaşlar ya da bilen?

Ben bir tane buldum fakat Prestashop 1.1 ile 1.4.2.5 arasındaki tüm versiyonlarda çalışır diyor ve 45 dolar.

bu sistem çok mantıksız lakin ıslak imzalı olarak mail order elinizde olmazsa sıkıntı çıkabilir.

Onun yerine size çok uygun fiyatlarla sanal pos hizmeti sunabiliriz. Direk kredi kartıyla ödeme almaya başlayabilirsiniz hiç mail order ile uğraştırmazsınız kaldıki bugün kimse bu tarz birşeyi kullanmaz hiçbir müşteriniz sitenizden indirdiği dosyayı kağıda bastırıp yazıp tekrar taratacak kadar vakit harcamaz harcayacak olsada herkesin evinde tarayıcılı yazıcı olup olmadığını düşünmek gerek.

Üst Alt