Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Modül nasil yüklenir ?

macnesium

Yeni Üye
Merhaba Arkadaslar ben daha Yeni olduqum için Bazi seyleri bilmiyorum Modük yüklerken siteden Hata veriyor Yardimci Olurmusunuz ?

Cvp:Modül nasil yüklenir ?

ne hatası verdiğini, yada resimli bir örnekleme yaparsanız daha rahat cevap verebiliriz.
ne modülü kurmak istediğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım

canli destek modülü hata ise lütfen .tar dosyasi yükleyin uzantiyi deqistirince modül bulunamadi diyor

modül kurarken izlemeniz gereken yol modülünüzün açılmış halini klasör halinde modules/ dizinine kopyalayın. sonra admin panelden ilgili modülü kur deyin. teşekkürler

ben sql felan oluşturdum modülü kurdum CraftySyntax Canlı Destek

Admin panelinden aktif etmekle bitmiyor iş

modülün setup.php dosyasından tekrar install yapılıyor + bir tane daha sql database oluşturmanız gerekiyor
Bunların hepsini yaptım destek modülünün admin bölümüne giriyorum live help e basıyorum onlie durumda oluyorum fakat bir sorun var
aşağıdaki resimdeki gibi canlı destek online yada offline diye gözükmüyor hiçbirşey sizce sorun nedir?

adsz2xuv.jpg
ads__z2.JPG

daha dogrusu

livehelp.php ile herşey çalışıyor onu hallettim ama ana sayfada üstteki msj ımın ekindeki resimdeki gibi online iken online yadaoffline diye resim çıkmıyor :S

Orda ben online iken online resmi çıkmasını istiyorum

choosedepartment.php ye basınca ayrı bir deparment oluşturdum ancak choosedepartment.php sayfası açlınca online yada offline yazıyor
ben istiyorum ki ana sayfada resim şeklinde o durum değişsin birkaç sitede gördüm gayet normal çalışıyor

Düzgün kuran ve çalıştıran varsa ilgilenirse sevinirim

onlineeee.jpg

Üst Alt