Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne hatası verdiğini, yada resimli bir örnekleme yaparsanız daha rahat cevap verebiliriz.
ne modülü kurmak istediğinizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışalım
modül kurarken izlemeniz gereken yol modülünüzün açılmış halini klasör halinde modules/ dizinine kopyalayın. sonra admin panelden ilgili modülü kur deyin. teşekkürler
ben sql felan oluşturdum modülü kurdum CraftySyntax Canlı Destek
Admin panelinden aktif etmekle bitmiyor iş
modülün setup.php dosyasından tekrar install yapılıyor + bir tane daha sql database oluşturmanız gerekiyor
Bunların hepsini yaptım destek modülünün admin bölümüne giriyorum live help e basıyorum onlie durumda oluyorum fakat bir sorun var
aşağıdaki resimdeki gibi canlı destek online yada offline diye gözükmüyor hiçbirşey sizce sorun nedir?
livehelp.php ile herşey çalışıyor onu hallettim ama ana sayfada üstteki msj ımın ekindeki resimdeki gibi online iken online yadaoffline diye resim çıkmıyor :S
Orda ben online iken online resmi çıkmasını istiyorum
choosedepartment.php ye basınca ayrı bir deparment oluşturdum ancak choosedepartment.php sayfası açlınca online yada offline yazıyor
ben istiyorum ki ana sayfada resim şeklinde o durum değişsin birkaç sitede gördüm gayet normal çalışıyor
Düzgün kuran ve çalıştıran varsa ilgilenirse sevinirim