Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

ufuk8484

Yeni Üye
Sanırım yeni eklediğim modüllerin ayarlamalarını yaparken bi yerde bi hata yapmış olmalıyım şu an modül pozisyonları ayarlamak istediğim zaman gerçekleştiremiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

altta hatanınn resiminide veriyorum şimdiden teşekürler
http://img140.imageshack.us/i/hataeo.jpg/

Cvp: Modül Pozisyonlarını ayarlayamıyorum

o ekran modülün sağ kolona sol kolona ve diğer alanlara taşımaya yarar siz modülü yukarı aşağı taşıyacaksanız modül ekranından altındaki pozisyonlara girerseniz görürsünüz. eğer sağ - sol kolona aktarmak istiyorsanız modüller ekranından modül naklete basarsınız gelen ekranda istediğiniz modülü seçer alanı seçer kaydedersiniz.

iyi günler

Modülü Naklet diye bir buton görmedim.üst kısımda pozisyonlar var sadece

Pozisyonlar tıkladığında modul taşı göreceksin

Bu sadece bulunduğu blockta kaydırma yapıyor.soldakini sağa sağdakini sola almak için ne yapmam gerekiyor.Naklet dediğiniz sadece bulunduğu bloktamı işlem yapar. editlemeye girdiğimde yer değiştirme deaktif olarak gözüküyor.

[attachment=447]mdl.jpg[/attachment]

Bir arkdaşım kodlardan yapmamı istemiş ve sonra kaldırıp tekrar kurmamı istemiş tags modülünü kaldırdım zip dosyası olarak nerden bulabilirm

Bu resimde gösterdiğiniz modulün bulunduğu pozisyonu gösterir. Modul taşı tıklıcaksınız

Benim sistem bu şekilde çıkıyor başkada bir buton göremedim

[attachment=450]soru2_2011-03-06-2.jpg[/attachment]

Transplant a module. Burdan taşıcaksınız

Üst Alt