Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum

Maresca

Yeni Üye
Presta nın anasayfadaki etiketler bloğunu sol taraftan sağ tarafa aktarmak istiyorum fakat modüller/pozisyonlar kısmında bu modülü pozisyon ayarları kısmına gelince aşağıdaki linkteki gibi değiştirme şansım olmuyor.

http://img108.imageshack.us/img108/2273/modulkn2.jpg

Cvp:Modül Pozisyonunun yerini değiştiremiyorum

Admin Menüdü Modülller Modüllerde Pozisyonlar ve resme bak

Aşağı yukarı yönlü değil sol taraftan sağ tarafa geçirmek için.

Soruyu Orj. destek sitesinden ilgililere gönderdim. en kısa sürede cevap gelecektir.

bu sorunu bende yaşıyorum.acaba soruna cevap geldimi.geldiyse bizlede paylaşabilirmisin. ayrıca bilen varsa söylebilirse çok sevinirim.

cevap gelseydi burdan belirtirdimde gelmedi.

elemin yazan:
Poroblemin çözümü
Yönetim Ofisi >> Modüller >> Pozisyonlar bölümüne girdikten sonra Göster : Tüm modüller den yerini değiştirmek istediğiniz modülü seçin ve geldikten sonra Modül naklet tıklayın değişimi gerçekleştirebilirsiniz.
Aslında sizin yaptığınız şekildede mantıken olması gerekir fakat bilgileri modülün sağında bulunan düzelt e bastığınızda getiremiyor işleme izin vermiyor. sadece çalışmasını istediğiniz bölümleri ayarlayabiliyorsunuz bu düzeltme işleminden.

yardımcı olabilmişimdir umarım. :p
dediğin gibi yaptım kardeşim. merkez bankası döviz kurları vardı. otomatik sol bloğa eklenmişti.sağ bloğa naklet dedim. ve sağ blok tamamen gitti. hiçbirşey yok.döviz kurları modülüde hala solda
bunu nasıl düzeltebiliriz şimdi

Admin panelinden;

Modüller - Pozisyonlar - Modül Naklet'e tıklayın.Gelen sayfada modülü seçin ve altından nereye göndereceksiniz orayı seçin.

Bu işlemi yaptıktan sonra eski modül silinmeyecektir.Taşımak istediğiniz modül yeni yere kopyalanmış olacak.Modülü eski yerinden silmeniz gerekecektir.

Eski yerinden nasıl sileceğiz.

Üst Alt