Herkese selam
prestashop ile ugrasmaya baslayali yeni oldu ama cozemedigim yada bulamadigim yerler hakkinda bilgi isteyecektim
cozemediklerim
1: PrestaShop_v1_3_1_Turkce-1 kurulduktan sonra kredi karti odemesi icin dibs klasorunu modul klasorune atinca admin panelinde modulu tiklayinca hic bir sey cikmiyor(olan modul eklentileri dahil)
ayni sey bankwire icin gecerli bunun icin modul eklentisi yabamiytorum
2: prestashop_v14_TR yuklendikten sonra admin panelindeki modul kisminda hic bir modul gorulmuyor bakiniz (resim 2)
3: bu sefer bende prestashop_1.4.3.0 yukeldim ing versionu ama onada hic bir sey ekleyemiyorsun tema ekledigin zaman config.xml hatasi veriyor (bakiniz resim 5)
[attachment:11]resim5.JPG[/attachment]
baska tema icindeki config.xml kopyalayip yeni tema icine koyunca da hatalar basliyor mesela mal alimi sirasinda sepet kayboluyor (bakiniz resim 3 ve 4)
[attachment:12]resim3.JPG[/attachment]
[attachment:13]resim4.JPG[/attachment]
ayrica sayfanizdaki admin panelini turkcelestirmek icin verilen islemi yabmam ragmen admin paneli ing kaliyor (bakiniz resim 6)
[attachment:14]resim6.JPG[/attachment]
yani kisacasi sorunum
pretashop 1.3 te dibs modulu aktiv olamiyor
pretashop 1.4 tr de admin modul aktiv degil
pretashop 1.4.3 tema degisikligi olmuyor ayrica admin paneli ing kaliyor
yardimlariniz icin simdiden tessekurler
Hasan
prestashop ile ugrasmaya baslayali yeni oldu ama cozemedigim yada bulamadigim yerler hakkinda bilgi isteyecektim
cozemediklerim
1: PrestaShop_v1_3_1_Turkce-1 kurulduktan sonra kredi karti odemesi icin dibs klasorunu modul klasorune atinca admin panelinde modulu tiklayinca hic bir sey cikmiyor(olan modul eklentileri dahil)
ayni sey bankwire icin gecerli bunun icin modul eklentisi yabamiytorum
2: prestashop_v14_TR yuklendikten sonra admin panelindeki modul kisminda hic bir modul gorulmuyor bakiniz (resim 2)
3: bu sefer bende prestashop_1.4.3.0 yukeldim ing versionu ama onada hic bir sey ekleyemiyorsun tema ekledigin zaman config.xml hatasi veriyor (bakiniz resim 5)
[attachment:11]resim5.JPG[/attachment]
baska tema icindeki config.xml kopyalayip yeni tema icine koyunca da hatalar basliyor mesela mal alimi sirasinda sepet kayboluyor (bakiniz resim 3 ve 4)
[attachment:12]resim3.JPG[/attachment]
[attachment:13]resim4.JPG[/attachment]
ayrica sayfanizdaki admin panelini turkcelestirmek icin verilen islemi yabmam ragmen admin paneli ing kaliyor (bakiniz resim 6)
[attachment:14]resim6.JPG[/attachment]
yani kisacasi sorunum
pretashop 1.3 te dibs modulu aktiv olamiyor
pretashop 1.4 tr de admin modul aktiv degil
pretashop 1.4.3 tema degisikligi olmuyor ayrica admin paneli ing kaliyor
yardimlariniz icin simdiden tessekurler
Hasan