Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ödeme modulleri calısmıyor

diyetmax

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar

sistemde banka havalesi ve kapıda ödeme modulleri aktif olmasına rağmen alışveriş esnasında ödeme aşamasına gelince 'hiç modul eklenmemiş' uyarısıyla devam edilemiyıor. PayPal modulunu aktif edince o gözüküyor ama diğer 2 si gözükmüyor. Ben banka havalesi içinde gerekli detayları yaptım sorun yok yani. Baska ne tür bi sorun olabilir ?

Cvp:ödeme modulleri calısmıyor

Bu sorunu bende yasamıştım. para birimlerini düzenledigin bölümden, şu an kullandığın para birimini seçtiğin ödeme modullerinde geçerli olacak şekilde işaretle. sorun kalkar ;)

chmod ayarlarindan da olabilir, 644 yerine 775 yap :)

merhaba arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim.

Chmod ayarları 775 o modullerin ve ben diğer kurları sildim. TL var sadece varsayılanda o dolayısıyla. Şimdi bu kur'u o modul için nasıl etkin yapıcam. sorun halen devam ediyor.

arkadasım, bunu düzeltmen için ödemeler sekmesini tıkla. kur kısıtlamaları yazan bölümde TL nin hizasındaki kutucukları işaretle ve kaydet. sayfanın aşağısına devam et. ülke kısıtlamaları yazıyor. ordan Türkiye yi bul ve hizasındaki kutuları işaretle. sorun çözülür ;)

arkadaşım dediğinle banka havalesi çalıstı. kapıda ödeme modulunun tiki zaten tıklanmıs ama maalsef o görünmüyor

arkadaslar yok mu bu sorunun çözümü ?

Teslimatta Nakit ödeme

V1.2 Tr kullanıyorum Teslimatta nakit ödeme modülü çalışmıyor aktif olmasına rağmen konfigre yok.

Arkadaşlar Ben Sorunu Çözdüm Modül Sorunluymuş.

İlk Önce Admin Panelinden Teslimatta Ödeme Modülünü Kaldırdım
Daha Sonra FTP Girerek Modüllerden cashondelivery Modülünü Tamamen Sildim
PrestaShopun En Son Sürümünü İndirdim
Onun İçinden Modüller Klasöründen cashondelivery Modülünü Alıp Ftp Yükledim
Admin Panelinden Cash on delivery (COD) v0.3 İsimli Modülü Aktif Yaptım
Modül Sorunsuz Çalıştı Yanlzı Sorun Şurda Modül Türkçe Değil İngilizceydi Onuda Şu Şekilde Çözdüm
Eski cashondelivery Modülünün içindeki tr.php İsimli Dil Dosyasını Yeni cashondelivery Modülünün İçine Attım.

Şuanda Modül Sorunsuz Çalışıyor.

Sİzde Deneyin Hadi Kolay Gelsin.

Üst Alt