Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ödeme sayfasına birkaç sütun ekleme yapmak ve tarih eklemek ACİL LÜTFEN

seneraky_78

Yeni Üye
Merhabalar, şimdiden yardımcı olucaklara çok teşekkürler. Sorunumu anlatmaya çalışim;
MArmaris turu seçiceksiniz ödemeye geçince Yetişkin sayısı belirtiyorum. Ona ait ödenecek tutar çıkıyor.Yani resim-1 de
Yapmaya çalıştığım ise Resim 2.deki gibi yani Yetişkin sütunu gibi 2 sütun daha olacak Çocuk ve Bebek seçenekleri.
Onlarında sayısını arttırdığımda fiyat ona göre toplanıp belirlenecek. Ve birde Tarih sütunu olacak Tarih seçimi yapılabilecek.
Ekli dosyayı görüntüle 154
Ekli dosyayı görüntüle 155

Merhabalar, şimdiden yardımcı olucaklara çok teşekkürler. Sorunumu anlatmaya çalışim;
MArmaris turu seçiceksiniz ödemeye geçince Yetişkin sayısı belirtiyorum. Ona ait ödenecek tutar çıkıyor.Yani resim-1 de
Yapmaya çalıştığım ise Resim 2.deki gibi yani Yetişkin sütunu gibi 2 sütun daha olacak Çocuk ve Bebek seçenekleri.
Onlarında sayısını arttırdığımda fiyat ona göre toplanıp belirlenecek. Ve birde Tarih sütunu olacak Tarih seçimi yapılabilecek.

Diğer konunuzdan cevap yazdım deneyip cevaplarmısınız

Diğer konunuzdan cevap yazdım deneyip cevaplarmısınız

İlginize çok teşekkür ederim. O iki dosyayıda bulamadım aceba başka isimde olabilirmi_?

Üst Alt