Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ödemede sorun var

The_King

Yeni Üye
iyi aksamlar arkadaslar sıteme uye oldum urun aldıgımda ödeme bolumune geldıgımde banka (sipariş süreci daha uzun olacak) ile ödeme
tıkladıgımda su hatayı verıyor Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@tarcindogal.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.21 (Unix) mod_ssl/2.2.21 OpenSSL/1.0.0-fips mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at www.tarcindogal.com Port 80

hatası verıyor neden acaba yardım edersenız sevınırım

Cvp: ödemede sorun var

Modulü tekrar yükle

modulu kaldırdım tekrar yukledım aynı hatayı verıyor

config/config.inc.php dosyasında display_errors on yapıp tekrar aynı sayfaya gelin verdiği hatayı burdan yazın incleyelim

aynı hatayı verıyor

yazma izinlerini kontrol edip denermisin

hangi klasorlere acaba onları soylermısın

tüm modules klasörü içeriği

yok oda olmadı modul ıcındekılerın olmayanlara hepsine 777 yaptım olmadı

Yazma izni verdikten sonra tekrar kontrol et. 777 olmusmu. Cünkü bazen server yazma izin degisikligine izin vermeyebilir.

evet baktım ama olmuyor

Söyle bir deneme yapabilirsin. install klasörünü tekrar eftpne at, kuruluma gec. ikinci adimda bir bak bakalim hata gösteren herhangi bir dosya veya klasör varmi. olmazsa McDaim@hotmail.de ekle bir bakalim

abi hersey sılınmez dımı bastan ugrasmayalım sitenın sahıbıyle sonra

Devam etmiceksin. Ikinci adimda dosyalarin yazma izinlerini hatalarini falan gösteren adimdir. Bu adimdan sonra devam etmiceksin. Hata varmi yokmu gördükten sonra install klasörünü tekrar sileceksin

Allowed to create new files and folders
PHP magic quotes option is off (recommended)
bu ıkısınde carpı işareti var ama onceden kurulum yapınca boyle bırsey cıkmamıstı

Bu x isaretli sorunu gidemeniz gerekmektedir. Hostcunuzla görüsüp sorunu giderebilirsiniz.

hostcuya nedıcem kodalama hatası dıyecek bız yapamazmıyız acaba

Önceki mesajlarda SQL inject ile çözüm vardı aratabilirsen bir bak bulamazsan tekrar yazarım ;)

sitede arattım ama cıkmadı baska nasıl yaparız

http://www.presta-tr.com/forum/24-genel-sorunlar/11261-resolvedcoezueldueidorderstate-is-empty.html?limit=6&start=6#11385

Üst Alt