Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Ödemeler ve Modül Sekmeleri Açılmıyor.

ares07

Yeni Üye
Admin Panel üzerinde Ödemeler ve Modül bölümlerine giremiyorum. sayfa açılmıyor.
bu sorun neden kaynaklanır bilgisi olan varmı acaba_?

Cvp: Ödemeler ve Modül Sekmeleri Açılmıyor.

Genel Olarak o ekranların açılmamasınız sebebi Eklenen son modülün çözülememesinden kaynaklanmaktadır.

Çözüm olarak son eklenen modülü FTP ile silin. Eğer Sitemizden kurduğunuz v1.4 versiyonu ise bu versiyon içinde bulunan sanal pos modülümüzü silerek sorunu giderebilirsiniz modül ismi "gvp"

Ya kardeşim hepiniz yalancısınız gvp silmeyle felan bu iş olmuyor ben yüzlerce defa denedim bi iş yapacaksanız adam gibi yapın yada bırakın gidin gönüllüyüz diye işi savsaklayamazsınız....

[quote="wMaster" post=8725]Genel Olarak o ekranların açılmamasınız sebebi Eklenen son modülün çözülememesinden kaynaklanmaktadır.

Çözüm olarak son eklenen modülü FTP ile silin. Eğer Sitemizden kurduğunuz v1.4 versiyonu ise bu versiyon içinde bulunan sanal pos modülümüzü silerek sorunu giderebilirsiniz modül ismi "gvp"[/quote]

çözüm olmadı dostum.. v1.4 kullanıyorum. yeni herhangi bir modül kurmadım hiç. direk kurulumda ne geliyorsa onlar var.

[quote="ahdo" post=8726]Ya kardeşim hepiniz yalancısınız gvp silmeyle felan bu iş olmuyor ben yüzlerce defa denedim bi iş yapacaksanız adam gibi yapın yada bırakın gidin gönüllüyüz diye işi savsaklayamazsınız....[/quote]
Maaşmı alıyoruz sizden be. Elimizden geleni yapıyoruz işte. Uzaktan uzağa bukadar olur. Ne bilelim sisteme hangi çomağı soktunuz. Siz yanlış bir uygulama yaptıysanız biz ne edelim. Benim sistemimde niye sorun yok. Tıkır tıkır çalışıyor

[quote="McDaim" post=8728][quote="ahdo" post=8726]Ya kardeşim hepiniz yalancısınız gvp silmeyle felan bu iş olmuyor ben yüzlerce defa denedim bi iş yapacaksanız adam gibi yapın yada bırakın gidin gönüllüyüz diye işi savsaklayamazsınız....[/quote]
Maaşmı alıyoruz sizden be. Elimizden geleni yapıyoruz işte. Uzaktan uzağa bukadar olur. Ne bilelim sisteme hangi çomağı soktunuz. Siz yanlış bir uygulama yaptıysanız biz ne edelim. Benim sistemimde niye sorun yok. Tıkır tıkır çalışıyor[/quote]

hocam tartışmaya gerek yok çözüm üretmeye çalışalım lütfen sizde haklısınız görmeden etmeden bi çözüm üretmek zor oluyor. sorunu deha iyi anlayabilmeniz için hangi bilgilere ihtiyacınız varsa söyleyin ben size admin şifresine kadar vereyim problem değil. yeterki şu sorunu çözelim lütfen..

Sorun aslında sunucu kaynaklı eski verisyonlarda bugünkü versiyonlarda olduğu kadar sunucu taraflı bileşenler gerekmiyor. Örneğin mcyrpt çoğu sunucuda bu hali hazırda kurulu olduğundan sorun olmayacaktır ama kurulu değilse bu sitenin farklı yerlerdinde kendini belli edebilir. dediğimiz gibi modüller kılasörüne demo sanalpos modülümüz olduğu için ve sunucunuzda ionCube bileşeni yoksa yine hata alınabilir. Yine ASP + PHP sunucularda bu tarz sorunlar görülebilmektedir.

Tam detaylı sunucu konfigürasyonunuz nedir acaba?

aynı problem bende de başladı gvp ismi gecen bütün modulleri sildim ama netice alamadım . snucuya ioncube eklemeden nasıl halledebiliriz?

public_html/classes/Module.php on line 403 modullere girdiğimde aldığım hata
module.php nin 403. satırında ki kod ise
$file = trim(ioncube_read_file(_PS_MODULE_DIR_.'/'.$module.'/'.$module.'.php'));

şimdiden teşekkürler ... :)

modules / gvp klasörünü silin yetecektir

saçma bir modul ekledim moduler sekmesini açamıyorum dosya yoneticisinden modules klasörünün içinden o modülü sildim ve aşşağıdaki hatayı görüyorum nasıl düzelteceğim anlatırmısınız lütfen

[PrestaShop] Fatal error in module operator:
require_once() [function.require]: Failed opening required '../libs/common.php' (include_path='/home/u180316037/public_html/tools/htmlpurifier/standalone:.:/opt/php-5.3/pear')

Üst Alt