Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

ON SAYFADAKI LOGO RESMI

earnperfect

Yeni Üye
Arkadaslar merhaba on saydakı logo resmını degıstırmısım ama nasıl yatıgımı hatırlamıyom demda yazan admin moduler konfigre hesabı da denedım hatta resmın oldugu bır dosyayyıda sıldım ama yıne aynı grup var baska nereye atmıs oluyoruz bu resımlerı
tesekkur ettım

Cvp:ON SAYFADAKI LOGO RESMI

Admin Panel / ayarlar / görünüşten logonuzu güncelleyebilirisniz.

teşekkürler

slm tekrar
Admin panel/Ayarlar/Gorunus ok yapıyorum resmı secıyorum ama bırsey olmuyor eskı resım halen kayıtlı

resimi upload ediyorsunuz ve resim (logo) değişmiyorsa bu klasör izinlerinden kaynaklanıyor olabilir. images ve img dizinlerine ve alt klasörlere 777 izinini verin.

arkadaslar kafam durdu yıne magazam bolumunu tıklayıp acıldıgında logo resmının oldugu yerdekı resmı bır turlu sılemıyorum admın bolumnude ayarlar ve gorunus dıyorum degıstır omuyor yıne moduller anasayfa edıtorunden denıyorum olmuyor yıne lutfen yardım

hata mesajı verıyor
1 hata

1. an error occured during logo copy

Cvp: ON SAYFADAKI LOGO RESMI

Admin panelden yeni bir logo ekleyerek değiştirebilirsiniz. Eğer logoyu komple silmek istiyorsanız ftp bağlanıp img klasörünün içinde logo.jpg dosyasını silmeniz gerekiyor.

Bu dosyanızı apache server sahiplenmiş olabilir. Bu durum bazen geçici süreli bazen kalıcı olabilir. Bu hususta geniş anlatımlı bir makalemi paylaşmıştım.
En kestirme çözümü Cpanelden alan hesabını iptal edip yeniden bir alan hesabı açmak zahmetli dahi olsa kesin çözüm getirmektedir

Üst Alt