Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

otomatik indirim

omuronline

Yeni Üye
merhaba arkadaslar
dün 1.3.1 versiyon en bastan kurulum yaptım fakat
yeni ürün eklediğimde otomatik olarak indirim uyguluyor ve ana sayfadada bunu yansıtıyor.
şöyleki;
admin panelinde kategorideki ürünler blogunun altında
ürünlere ait kısa bilgiler geçiyor
ID | Resim | Adı | Referans | Taban fiyat| Son fiyat| Miktar| Pozisyon| Görüntülendi| Eylem
11 asdddd 100,00 TL 59,00 TL 100 Aşağı Yukarı Aktif Sil çoğalt

ben satışta taban fiyatı 100.00 tl olarak belirliyorum fakat magaza ana sayfasına 59.00 tl olarak giriyor
bu nerden düzeltilebilir arkadaşlar ?
lütfen yardım bekliyorum..
herkeze iyi çalışmalar.

Cvp: otomatik indirim

arkadaslar yok mu yardım edebilecek kimse ???

taban fiyatı uygulamayın. sadece ürün fiyatını uygulayın sistem KDV yi otomatik hesaplar. Siz taban fiyat uyguladığınız zaman bu taban fiyata tekrar vergi uygulamaktadır. Zaten mantıki olarak taban fiyat normal fiyat ayırımı sistemin mantığına aykırı. Yani sitenize gelen ziyaretciye hangi şartlarda taban fiyat hangi şartlarda normal fiyat gösterecektir.Toplu alımlarda yüzde indirimi uygulayabilirsiniz. Ancak buda sizin şu anki konunuzun dışında. Örnek resim ektedir

brüt fiyat giriyorum
vergi türünü seçiyorum
otomatik hesaplıyor Satış fiyatı + vergi

fiyat konusunda herhangi bilgi girmiyorum
taban fiyat girdiğim tutar olarak gösteriyor daha sonra mağaza ana sayfasına geldiğimde son fiyat otomatik ekleniyor ve fiyatı son fiyat olarak gösteriyor
hocam yapamadım.

hosting windows herşey sıkıntısız çalıştırdım hosting den kaynaklı bir sıkıntı olabilir mi ?

Fiyat hesaplama olayının hostingle alakası olmaz. Siz bir yerlerde yanlış yapıyorsunuz. Vergilendirme, indirim vs. olaylarını kontrol edin

HOCAM TAMAMDIR. TEŞEKKÜRLER HALLETTİM

Üst Alt