Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

OttoStudio

omererkan

Yeni Üye
www.stickerandsticker.com
Prestashop versiyon 1.1
Kulanılan modüller
kayanresim modülü (anasayfa)
SotEW's Adds v0.4 (anasayfa,sol blok)
Kullanılan tema
Prestashop standart

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Güncelleme:04.05.2011

Sitenin adı ve domaini değiştirilmiştir.

Site Adı: OttoStudio Duvar Sticker
Kategori: Dekorasyon
Adres: http://www.duvarsticker.otto.gen.tr/
Vers.:1.3.1.1
Kullanılan Tema: Otto-Graphic (Rumah Batik'ten editlenerek hazırlandı.)

Cvp:Sticker and Sticker

Güzel olmuş sattığınız ürünlerde ayrıca güzel. Çok ilgi çekici ürünler..

İyi Bir Çalışma olmuş Tebrik Ederim.

facebook kutusunu nasil yaptiniz ogrenebilirmiyim?

facebook için sotewads kullanılmış içerisindeki kaynak koduda örnek olarak aşağıdadır.
Kod:
<script type="text/javascript" src="http://static.ak.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/tr_TR"></script>
<script type="text/javascript">FB.init("5a92d09065e417f5ba78e708cf87b606");</script>

tesekkur ederim ama biraz daha ayrintili yazmanizi rica edebilirmiyim? Kendi yaptigimiz facebook sayfasini nasil o koda eklicez. Yapilan bu kodu sitemizdeki hangi sayfanin icine eklicez?

cenkgursu yazan:
facebook için sotewads kullanılmış içerisindeki kaynak koduda örnek olarak aşağıdadır.
Kod:
<script type="text/javascript" src="http://static.ak.facebook.com/js/api_lib/v0.4/FeatureLoader.js.php/tr_TR"></script>
<script type="text/javascript">FB.init("5a92d09065e417f5ba78e708cf87b606");</script>

cenkgursu arkadaşıma tşk ederim benden önce arkadaşa yardımcı olmuş fakat küçük bir ekleme yapmak istiyorum yukarıda yazılı kod kişiye özeldir eğer bu kodu alır yapıştırır iseniz Sticker and Sticker'ın fun sayfasını lınklemış olursunuz. :)
facebook ta siteme kart ekle bölümünü incelemenizi ve verılen kodu kurcalamanızı tavsıye ederım. Ayrıca facebook developer da daha fazla detaylı bılgıye ulaşabılırsınız. teşekkürler

omererkan yazan:
cenkgursu yazan:
Kod:

cenkgursu arkadaşıma tşk ederim benden önce arkadaşa yardımcı olmuş fakat küçük bir ekleme yapmak istiyorum yukarıda yazılı kod kişiye özeldir eğer bu kodu alır yapıştırır iseniz Sticker and Sticker'ın fun sayfasını lınklemış olursunuz. :)
facebook ta siteme kart ekle bölümünü incelemenizi ve verılen kodu kurcalamanızı tavsıye ederım. Ayrıca facebook developer da daha fazla detaylı bılgıye ulaşabılırsınız. teşekkürler

bu mesajı yazdıktan sonra sızın yazınızı gordum.

1.soteward modulunu kurun
2.facebook sayfanızda sol blokta yer alan profil kartı oluştur yada *sitene hayran kutusu ekle (sadece fun sayfaları için geçerli) gerekli ayarlarını yap
3.facebook un verdıgı kodu soteward ın ıcınde ıstedıgın modul pozısyonuna yapıştır.

kolay gelsin...

SotEW's Adds - V0.4 kullanıyorum ama bu php html java scriptler nasıl ekleniyor
bi anlatırmısınız ?

Cvp: OttoStudio

Sitenin alt yapısı güncellenmiştir.
Beğeninize sunarım.

Niteliklerde ki fiyat bölümü nasıl yaptınız.Ben yaptığımda hata veriyor.

sotew's adds te içerik ekleyebilirsiniz. php ekleyemezsiniz. yapmak istediğiniz tam olarka nedir?

Sitenin son alt yapısı nedir?
Prestashop ise kullanılan ve modülleri ve tema ismini öğrenebilirmiyim

Stıcker sitenizde ebata göre fiyatlandırıyorsunuz.Ben bunu yaptığımda orantısız bir fiyat çıkıyor ortaya

yapıyorum ama orantısız bir fiyat çıkıyor.Bu hatayla sadce ben karşılaştım herhalde.

Üst Alt