Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Özel Messenger Programlı Canlı Destek Sistemi

cddavetiye

Yeni Üye
Öncelikle belirteyim, program daha önce siteden indirdiğim bir canlı destek modülünün biraz daha farklı bir kod ile geliştirilmiş ,(yada üzerinde oynanmış halidir desek daha doğru olur) VE EK OLARAK ÖZEL PROGRAM EKLENMİŞ HALİDİR.
programın amacı sitenize girenleri size sesli olarak haber veriyor. siteyi ziyaret edenin ili, ip adresi, hangi browserdan ve kaça kaç ekran çözünürlüğü ile siteye girdiği , HANGİ SİTEDEN SİZİN SİTENİZE YÖNLENDİRİLDİĞİ vs bilgileri ayrıca , gelen müşteriyi kaçırmadan geri çevirmek yerine buyrun hoşgeldiniz, ne bakmıştınız gibi bir cümle ile canlı desteğe davet edebiliyorsunuz, müşteri kabul ettiğinde adını ve mail adresini giriyor ve sizinle ürünler hakkında
görüşmeye başlıyor. hepsi bu kadar. GEREKLİ KURULUM AÇIKLAMALARI VE DETAYLARI İLE KURULUM DOSYASI İÇİNDE YAZILIDIR.

BANA DUA EDECEKSİNİZ BU SİSTEMDEN SONRA :) VE HİÇ BİR ZİYARETÇİ BİLGİNİZ HARİCİNDE SİTENİZİ ZİYARET ETMEMİŞ OLACAK, Bİ DENEYİN GÖRÜN...

programı direkt olarak sunucumdan indirebilirsiniz. (gerçi sisteme de yükledim ama kendim göremedim yüklediğimi ! ) indireceğiniz adres :

http://www.cddavetiye.com/cdkur/program.rar

Cvp:Özel Messenger Programlı Canlı Destek Sistemi

Paylaşım için teşekkürler

rica ederim abicim, bizde sende olduğu gibi bilgiyi paylaşmak esastır...

mum ışığıyla karşındaki mumu tutuşturmakla ışığından hiç bir şey kaybetmez...

php de iyi olmasam da bilgisayar konusunda Allaha şükür hiç bir sıkıntım yok...

sanal tecrübe diyebiliriz bir nevi...

bunun yerine direk sitenize gerçekzamanlı msn görüşme kutusu ekleyebilirsiniz.

sen sistemi kurup kullanmadan, özelliklerini görmeden yorum yapmışsın kardeşşş... peki o gerçek zamanlı msn tıkla görüş ziyaretçinin siteye nerden geldiğini, hangi sayfaları ziyaret ettiğini sölüyomu. elbette hayır. ama bu sistem söylüyor. peki sitendeki ziyaretçinle sen kendin sohbet başlatabiliyomusun, elbette hayır, ama bu başlatıyor.
istersen senin söylediğin gerçekzamanlı canlı destek kodunu ben sana vereyim:
msnim:chat?contact=cddavetiye@hotmail.com , bunu sitesine artık herkes ekliyo...
istersen ilk önce bi dene kardeşşş benim verdiğimi.... sonra tekrar bekliyorum yorumunu...

Lütfen sonraki yorum yazacak arkadaşlarım; önce sistemi deneyin, sonra yorum yazın...

benim söylediğim yorum değil bir alternatif ;)

Cvp: Özel Messenger Programlı Canlı Destek Sistemi

süper oldu...teşekkürler...

Cvp: Özel Messenger Programlı Canlı Destek Sistemi

Presta Livezilla modulü ektedir
tr.php dosyası eklenmesi gerekmektedir

Üst Alt