Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Paypal ile ödeme

sanalmanyak

Yeni Üye
merhaba arkadaşlar. ödemeyi paypal ile almak istiyorum. örneğin 7,50 ytl lik ürün dolar ve euro kuru seçildiğinde güncel fiyatları gösteriyor. paypal ile ödeme seçeneğini seçtiğimde paypaldan 7,5 dolar çekmeye çalışıyor. Bunu nasıl düzelteceğiz?

Cvp:paypal ile ödeme

Merhaba,

sitenizde öncelikle YTL kurunun olup olmadığını kontrol edin. daha sonrasında admin / modüller / paypal (Ayarlar) kısmına gelin.
sitenin Default (İlk Ayar) ayarları müşteri kurunu kullan olarak ayarlıdır. Siz bunu
Site Kurunu kullan olarak değiştirerek tekrar deneyin. Sonucu bu başlıkta bize bildirin.

ilginize teşekkürler.
paypal.JPG

ayarlar aynı şekilde zaten. ve müşteri kurunu da seçerek yaptım yine aynı. kaç para gözükürse gidip o kadar dolar çekiyor

sitenizin linkini ve/veya doları görüdğünüz ekranın bir resmini çekip burdan paylaşırsanız sonuçlandırabiliriz.

ilginize teşekkürler.

www.divxoyun.com/shop
kullanıcı adı: demo@demo.com
sifre : 12345

sitenizde default kuru YTL yapın. tekrar bir deneme yapın. sonucu burdan yazarsınız.

şuanda ytl olarak ayarlı ama yine olmadı. dolar olarak da denedim yine olmadı

başka bi ürün ekleyin sadece alış ve brüt olsun. o ürünle deneyelim

başka bir ürün ekledim ama sonuç aynı

Sitemizdeki online destek kısmına tıklayıp bize ulaşın.

PayPaldan hesap açtım orda YTL ile ilgili hiç bir ayarda yok. yapabileceğiniz şey ürünlerin hepsinin $ olup yanlarında parentez içinde YTL olmasını sağlamanızdır. PayPalda YTL ile ilgili bir bölüm olsaydı bu tip bir sıkıntı olmazdı. tabi başka bi şekilde çözülecektir. çözülene kadar bu şekilde kullanabilirisiniz.

ilginize teşekkürler.

ben de böyle bi'şi düşündüm aslında. peki site üzerinden işlemleri dolar olarak yapalım ama yanında ytl ibaresini nasıl gösterebiliriz?

Üst Alt