Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

.png resim yükleme hatası

sagolera58

Yeni Üye
resimlerimi .png uznatılı atmamma rağmen desketlenmeyen uzantı olarak hata alıyorum.

Cvp: .png resim yükleme hatası

dosyaların formatları kadar boyutları da önemlidir. Daha küçük boyutlarda resim denermisiniz?

[quote="admin" post=11211]dosyaların formatları kadar boyutları da önemlidir. Daha küçük boyutlarda resim denermisiniz?[/quote]
hayır hala aynı hatayı alıyorum.Format desteklemiyor diyor.

sitenizde var olan bir resmi bilgisayarınıza indirip aynı resmi denermisiniiz?

Malesaef sitede var olan .png uzantılı bir resim yok .gif ve jpeg uzantılı dosyalar mevcut

PNG desteklemiyor olabilir Presta.. Ürün resmi olarakmı eklemeye çalışıyorsunuz?

hayır logo eklemem gerekiyor omum için uğraşıyorum

PrestaShop logo için sadece jpg ve gif uzantılara destek verir ancak şu şekilde yapabilirsiniz.

temanız / header.tpl yi açıp logo.jpg adını logo.png yapıp img içine logo.png olarak upload edebilirsiniz.

hocam tekrar teşekür ediyorum sorunu sayenizde hallettim son bir sorum olacaktı şu favorilere ekle ,kurlar bölümünü nasıl düzenlerim

modules / blockinfo yada blockuserinfo içindeki tpl den düzenleyebilirsiniz

header.tpl de logo.png yaptığım halde görmüyor geçmişi siliyorum logo.jpg yi buluyor.

Doğru temanın header ini değiştirdiğimden eminim img dosyasına logo.png dosyasını attığımdan eminim, geçmişi silip kontrol ettiğimden de eminim ;) ama değişmiyor :'(

sayfa kaynak kodunda themes klasörünü doğru tespit edin ve sonrasında tools/smarty veya smarty_V2 içindeki compiled klasörünü boşaltıp deneyin

Cvp: .png resim yükleme hatası[ÇÖZÜLDÜ]

Teşekkür ederim dediğiniz gibi tools/smarty veya smarty_V2 içindeki compile dosyalarının içini boşalttım ve herşey istediğim gibi oldu :)

Konu başlığını [ÇÖZÜLDÜ] olarak düzeltirseniz sevinirim

Üst Alt