Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Presta 1.6 Yayinlandi

McDaim

Yeni Üye
Prestashop 1.6 Versiyon yayinlandi. Default temayi begendim. Ancak kendi sistemineze uyarlamak icin üzerinde biraz calismak gerekiyor. Özellikle sepet dinamik hale getirilmis, popup olarak acilmasi herzemen istedigim bir seydi. Ayrica admin panelde köklü degisiklige gidilmis. Eski versiyon yapisina göre biraz daha karmasik. Alismak zaman alacaktir.
Herkese hayirli olsun.
Tam olmasada son haliyle buradan görebilirsiniz: www.nepasun.com

Son düzenleme:
Maalesef 1.6 versiyondada fatura ve irsaliyeye el atmamislar. Ben biraz düzenledim. Linkteki rar dosyayi indirip acin,delivery_slip ve invoice tpl dosyalarini ana dizindeki pdf klasörüne atin. Daha kullanisli bir hale geirilmistir.
Indirme LInki: http://nepasun.com/Desktop.rar

slm bende 1.6 kurdum ama safya açılmıyor http 500 hataası veriyor kurulum sırasında hatada vermedi ama bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

1.5.6.1 sürümü kullanıyorum 1.6 yüklemek için ne yapmam gerekir yani ürünleri silmeden nasıl güncelleme yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

slm bende 1.6 kurdum ama safya açılmıyor http 500 hataası veriyor kurulum sırasında hatada vermedi ama bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

bu hatayı düzeltip paketi güncelleyeceğim bizim sitedeki.

Şimdilik geçici bir çözüm olarak config/config.inc.php deki

//setlocale(LC_CTYPE, $locale.'.UTF-8', $locale.'.utf8');

gibi başına // ekleyerek çözebilirsiniz.

1.5.6.1 sürümü kullanıyorum 1.6 yüklemek için ne yapmam gerekir yani ürünleri silmeden nasıl güncelleme yapabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen

Yedek alınız hr ihtimale karşı sonra güncel son sürümü upload edip siteniz.com/install dizinine gidip update adımlarına devam edebilirsiniz

Otomatik güncelleme icin güncelleme modulü son sürümü yükleyiniz. Admin panelde Modul ismi ' 1 Klick Upgrade'
Indirme Linki: http://nepasun.com/autoupgrade.rar
Önceki sürümlerde hata vermektedir. Son sürüm ile sitenizi sorunsuz güncelleyebilirsiniz.
Kolay gelsin

Son düzenleme:
Poyraz, iki sekilde yedek alabilirsiniz,
1- Sitenizi ftpden komple masaüstüne indiriniz
2- Admin panel ayarlardan myql yedek aliniz. (Veya hostin CPanelden phpmyadmin den veri tabanini masaüstüne indirebilirsiniz)
Indirme linkini verdigim autoupgrade modulü güncelemeye baslamadan önce sisteminizi yedeklemektedir. Herhangi bir hata durumunda sitenizi eski haline geirebilirsiniz
Kolay gelsin

Giriş sorunu

bu hatayı düzeltip paketi güncelleyeceğim bizim sitedeki.

Şimdilik geçici bir çözüm olarak config/config.inc.php deki

gibi başına // ekleyerek çözebilirsiniz.

admin kardeş allah senden razı olsun çok büyük bir hatayı tespit etmişsin. gerçekten çalıştı fakat bir sorunum var.

Giriş yapıyorum mesela ürün resmini felan değiştiriyorum. yeni ürün fark etmiyo admin panelden atıyo tekrar giriş yapmamı istiyor giriş yapıyorum bu seferde şifreyi kabul etmiyo bi daha deniyorum kabul ediyo giriyo tekrar atıyor tekrar deniyorum tekrar aynısını yapıyo en sonunda şifreyi 4 5 defada anca kabul etti :S bunada bi çözüm bulursan çok makbule geçer :)

bu arada 1.5.6.2 'nin teması ile bu son sürümün teması aynımı kurmadan önce bir danışayım istedim.

admin kardeş allah senden razı olsun çok büyük bir hatayı tespit etmişsin. gerçekten çalıştı fakat bir sorunum var.

Giriş yapıyorum mesela ürün resmini felan değiştiriyorum. yeni ürün fark etmiyo admin panelden atıyo tekrar giriş yapmamı istiyor giriş yapıyorum bu seferde şifreyi kabul etmiyo bi daha deniyorum kabul ediyo giriyo tekrar atıyor tekrar deniyorum tekrar aynısını yapıyo en sonunda şifreyi 4 5 defada anca kabul etti :S bunada bi çözüm bulursan çok makbule geçer :)

bu arada 1.5.6.2 'nin teması ile bu son sürümün teması aynımı kurmadan önce bir danışayım istedim.

Atması başka bir sebeptendir.

Temada bayağı bir kısım değişti. İsterseniz eski temayı bir deneyin olmazsa silersiniz eski temayı

Sorun hosting firmasından kaynaklanıyor yaşayan arkadaş olursa bilgisine sunayım.

Selamun aleykum.
bu nu gayet başarılı bir şekilde kurdum.
sitenizi ve admin panelinizi keşfedin yazıyor ama
tıklıyorum süt kadar beyaz sayfa açılmıyor sebebi nedir ?

üstte yazılan

düzelltim ama yine sorun aynı ?

Selamun aleykum.
bu nu gayet başarılı bir şekilde kurdum.
sitenizi ve admin panelinizi keşfedin yazıyor ama
tıklıyorum süt kadar beyaz sayfa açılmıyor sebebi nedir ?

üstte yazılan

düzelltim ama yine sorun aynı ?

şu anda herkeste sistem çalışıyor hosting ile alakalı olabilir.

Üst Alt