Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

presta gözde tema

gilter74

Yeni Üye
prestayı gözdesm den indirdim kurdum ancak kendi temalarından başkalarını görmyor ve başka tema kuramıyorum vatandaş maalesef kendisinkilerin satışın yapmak için sanırm kilit gibi 1 sey koymuş bunu nereden,nasıl kaldırabileceğim ve istediğim temaları yükleybielceğim yardımcı olandan allah razı olsun teşekkürler

Cvp: presta gözde tema

http://presta-tr.com/arsiv/ download sorunu çözülene kadar herkes sürümü buradan indirebilir

sorumun cevabı bu değil yalnnız.sürümü indirrsem ve yenden kurulum yaparsam tüm bilgilerimde silinecek ben sadece presta gözdesm den indirdiğim sürümün içine kendi empoze ettiği veya sattığı temaları almadan başka yerden temalarımın iöçine eklediğim temaları görebilmek ve açabilmek istyorum nasıl oalcak veya neden olmuyor nasıl yapabileceğim tşk ederim

isterim ancak kodlamanın her yerinde bu olabilir bu yüzden orjinal sürümü upload etmelisin. bunun içinde verilern kaybolmaması için içindeki config.inc.php olmadan ve install klasörünü olmadan upload edersen olacaktır. Öncesinde yedek almayı unutma

nasıl yapacağım husunda daha ayrıntılı bilgi verebilrmisniz teşekkrler

prestashop orj. sürümünü komple sunucuya at config , install klasörülerini atma

ancak şimdide beyaz sayfa görünüyor hiç açılmıyor sayfa

hangi versiyonu attınız? config dosyasını atmadınız değilmi?

1.3.1 ve config klasörünü ve install klasörünü atmadım admin sayfada sorun yok ama siztede sorun var açılırken beyaz sayfa dediğim gibi ancak bugun yedeğini attıracağım artık ilginiz içn tşk ederim

prestayı gözdesm den indirdim kurdum ancak kendi temalarından başkalarını görmyor ve başka tema kuramıyorum vatandaş maalesef kendisinkilerin satışın yapmak için sanırm kilit gibi 1 sey koymuş bunu nereden,nasıl kaldırabileceğim ve istediğim temaları yükleybielceğim yardımcı olandan allah razı olsun teşekkürler

Anladığım kadarı ile prestashoptan hiçmi hiç anlamıyorsunuz. Anlasanız bana hakaret etmezdiniz.

Prestashop serbest paylaşım ortamıdır. Ben prestashopu dağırken kendi temalarım satılsın diye bir kod yazcak kadar php ye hakim değilim. Üstelik bukadarda alçak bir karekterli değilim. Sonuçta temalar beğeniye sunulur. Benden veya başkasından alabilirsiniz.

Muhtemeler başta dediğim gibi prestashoptan anlamadığınız için tema yüklemede bazı yanlışlıklar yapıyorsunuzdur. Çünkü ben prestashopu dağıtırken "Yaprak Tema" yı da prestashopun içine attığım için tema yüklemeniz başarız olursa orada prestashop ve yaprak tema görünür olacaktır. Buda önyargınızı kuvvetlendirecek bir olgu değildir.

Sewgili kardeşim;
Ne ben temalarımda nede dağıttığım prestashopta SEDECE BEN diye hiçbir zaman düşünmedim. Prestashopu tr leştirmedeki amacım müşterilerim son prestashop sürümünü kurmak istediğinden dolayıdır.

Sana tavsiyem YIK ŞU ÖN YARGILARINI ve benden özür dile.....

Cvp:presta gözde tema

Emeğe saygı!!!

emeğe saygı emeğe saygısızlık yoktur anlayış meselesidir türkçeyi anlamakla alaklıdır.yarası olan gocunur ;)

gilter74 yazan:
sadece yuh diyorum siz önce türkçeyi öğrenin lütfen kimseye hakaret içeren yazı değildir anlayışınız değiştirmenizi talep ediyor ve bu yazılarınızın gereksiz oldugnnu anladıgınzda ve yazdıklarımı dikkatlice okudugunuzda maalesef mahcup olacak siz oalcağınız farkına erkenden varmanızı temennie diyorum sizin temalrına yapılmış herhangi bir kötü söz veya sizin tabirinizle hakaret yoktur sanırm uzayda yaşıyorsunzu dostum :D sonucunda yorumu herkese açık bırakıyorum özür dilenecek hiç 1 mesele yoktur açımdan size bol kazançlar maalesef para hırsı göryorum ;)

Uzayda veya başka bir yerde yaşamak sorun değil. Önemli olan İNSAN OLMAKTIR.

Hakaret etmemişseniz. "Vatandaş kendi teması satılsın diye 1 kilit koymuş" sözünü söyleyecek kadar önyargınız hakaret değilse size cevabım şu

Vatandaş kıskandığı için çamur atıyor....

Gilter74 kullanıcı adlı kardeş;

Siz nasıl biliyorsanız ve nasıl düşünüyorsanız sizi size havale ediyorum ve size cvp verme zahmetinede artık girmeyeceğim. Çünkü sizin dediğini sizin dışınızda yaşayan yoktur.

eyvallah kardeş ama yanlış düşünyorsun hele de bu mübarek bayram zamanı kimsey eçamur atmak yapımda yoktur direk söylerim 1 seyleri yapamadım yardım istedim sizde akıllıca yardım edebildiniz madem bu işi profesyonelce yapıyorsunu ama profesyonel olamdıgınızı göryorum sizede bol kazançlar iyi bayramlar efendim

Cvp:presta gözde tema

Nacizane mantığıma göre; birkaç gece uykusuz kalarak birtakım şeyler üretmiş insanlar emeğinin karşılığını almak ister. Herkez gibi.. Malum serbest piyasa ekonomisi var. Bir malı satın alıp almamakta herkes özgürdür. Kimse diyemezki bi tema buldum ama kilit koymuşlar. Koyabilir veya koymayabilir. Bu kilit ile kullanırsın yada kullanmazsın. Özgür irade denilen birşey vardır. Ha; kilit koymuşta, 'kilidi kaldırmak için şukadar istiyorlar. Vay hainler vay' demek abesle iştigaldir. Piyasada üsretli yığınla shop sistem var. Niye kullanmıyoruz, veya niye demiyoruz ki 'vay canına, bide utanmadan ücret istiyorlar'? Örneğin xtcommerce. ücretsiz olarak kullanabilirsin. Ancak xtcommerce yazısını kaldırtmak için 90?, tema 120?, ayrıcadaa yıllık 140?. Napalım şimdi? 'ücretli satıyorlar diye mahkemeyemi gidelim.
Saçmalık. Sadece saçmalık. Kilit koymuşlarmış!! Sende koy kilit. Hatta kipkilit koy. Yetmez kilidin kilidinide koy. Kimsede bişe diyemez. Ben becerebilsem kilit koymayı..Ne kilitler koyarım :)

Üst Alt