Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PRESTA HAKKINDA YARDIM

hddntha

Yeni Üye
Presta Hakkında kafama takılan bazı şeyler var. php kodlamadan anlamadığım için problem yaşıyorum. Presta ile bir alışveriş sitesi kuracağım bayağı geniş içerikli olacak. Freelance olarak bana yardımcı olacak arkadaşlar irtibata geçsin. ücret konusunda da anlaşırız merak etmeyin. ayrıca adobe flash cs3,cs4 ve cs5 konusunda yardımcı olmaya hazırım. kralını tanımam :)

Hayrettin Demirel
+90 344 221 00 04
hddntha@hotmail.com

Cvp: PRESTA HAKKINDA YARDIM

Sorun ne ise burdan yazdığın zaman yardımcı olmaya çalışırız. İlla Flash bilgin ile bu destek olmak istersen sitemize banner vb oluşturabilirsin. Sorunuda detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı oluruz

Cvp: PRESTA HAKKINDA YARDIM

2 Gün önce Presta 1.3 türkçe paketini bir hostinge sorunsuzca kurdum. Yonetim panelini çalıştırıyorum. Sitede dil seçenekleri ile alakalı bütün söylenenleri yapmama rağmen ön sayfa bembeyaz cıkıyor. Hosting windows tabanlı ama en başta söylediğim gibi sorunsuzca kurulumu gerçekleştirdim.

İşin doğrusu, benim bununla uğraşacak çok vaktim yok. Ama vakit ayırıp emek verecek bir arkadas olursa, alnının terini karşılıksız bırakmayacağım. İstediğim şey panelin kurulması, verdiğim banner'ın ve footer'ın yerine yerleştirilmesi Bir kaç modülün de ana sayfada yerlerinin değiştirilmesi. Gerisini halledebiliriz diye düşünüyorum. Acil cevap yazılırsa minnettar olurum.

İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler.

Üst Alt