Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Presta Orijinal temasında hata

esperanza

Yeni Üye
prestanın normal kendi temasını kullanıyorum normalde 4 kategori kullanıyodum ancak ürün yelpazemi genişletmek için 6 kategoriye çıktığımda resimdeki gibi alt kutucukla birbirine giriyor.Bunu nasıl düzeltirim?

Cvp:presta Orijinal temasında hata

Merhaba,

Öncelikle Başlığı koyarken biraz daha dikkatli olalım. Bu ne orjinal tema ile birlikte gelen Kategori modülü nede bu orjinalde bulunan bir hata. Değiştirdiğiniz kategori bloğunun adı ve Hatanın türünü yazarsanız konunuzu okuyacak arkadaşlara ön bilgi vermiş olursunuz.

Eklediğiniz kategori modülünün CSS dosyasında
Kod:
Height
değeri olacaktır. bu bloğun yüksekliğini belirtir. Siz bunu yükseltip alçaltarak deneme yapmanız gerekmektedir..

denemelerden önce
Kod:
height: %100;
şeklinde deneyip burdan sonucu bildiriniz.

teşekkürler

dostum ben tema üstünde hiçbir değişiklik yapmadım sonuçta bu temanın hatası.nereden düzelticem bilmiyorum biraz daha yardımcı olursan sevinirim.hangi dosyada neyi değiştiricem

http://www.presta-tr.com/dosyalar.html?func=startdown&id=85
buradaki dosya işini görecektir.

hayır ben bunu kullanmak istemiyorum buradaki hatayı düzeltmek istiyorum

kategori modülünüzü yükledikten sonra sol taraftaki modüllerin hepsini deaktif duruma getirin ondan sonra kategori modülünü aktif yapın daha sonra diğer sol tarafta görünecek modüllerinizide yükleyebilirsiniz. resimdede görüldüğü gibi dağılma yada birbiri üzerine binme olmayacaktır eğer bu anlattıklarıma rağmen hala sıkıntı yaşıyorsanız o zaman temanızın orj css. dosyasını tekrar yükleyiniz.
kategori.jpg

Üst Alt