Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

presta shop bedavami ?

teknikelektronikci

Yeni Üye
merhaba arkadaslar
benim bir sorum olacak
bu presta yi sitemize kurmak ve kullanmak tamamen ücretsizmi ? ve ücretisz ise ürünleri satin alanlar ödemeyi nasil yapiyor

ben isvicrede siteme kurmak istiorum arastirmama göre presta icin post finance ödeme alabilmem icin 200 chf istyiorlar bu 200 chf modül parasimidir? yoksa ayni anda presta nin lisans parasimidir ? acikcasi ben su an bu presta bdava ise bunu siteme kurmak istiyorum ve bi 1 ay kullanmak istiorum ama ödemeleri nasil alcam ve ödemeleri nasil yapacakalr ? simdiden tesekür ederim

Cvp:presta shop bedavami ?

Script ücretsizdir.

ikidolar yazan:
Script ücretsizdir.

anladim hocam yani kurmak ücretsiz ve onnla birlikte gelen eklentiler ücretsiz oluyor yani sadecepost modüllerimi ücretli oluyor ilginize tesekürler

piyasada sanal pos ile alakalı modülleri para ile satan arkadaşlar mevcut.ama diğer herşey ücretsiz.sormak istedğini başka birşey varsa pm atabilirsiniz.teknikelektronikci yazan:
ikidolar yazan:
Script ücretsizdir.

anladim hocam yani kurmak ücretsiz ve onnla birlikte gelen eklentiler ücretsiz oluyor yani sadecepost modüllerimi ücretli oluyor ilginize tesekürler

ikidolar yazan:
piyasada sanal pos ile alakalı modülleri para ile satan arkadaşlar mevcut.ama diğer herşey ücretsiz.sormak istedğini başka birşey varsa pm atabilirsiniz.teknikelektronikci yazan:
ikidolar yazan:
Script ücretsizdir.

hocam tesekür ederim su an kurulumu yaptim ve kategorileri de olusurdum fakat bu kategori siralamasi neye göre ben bunu ayarlayamazmiyim ? simdiden tesekür ederim

üste gelmesini istediğin kategorileri sayılarla belirt.

örneğin

01.Bilgisayar
02.Kitap
03.Elektrikli Cihazlar vs....

oluşturduğun sayılar sitede gözükmez

Bilgisayar
Kitap
Elektrikli Cihazlar şeklinde sıralanır.

kolay gelsin

mahocalife yazan:
üste gelmesini istediğin kategorileri sayılarla belirt.

örneğin

01.Bilgisayar
02.Kitap
03.Elektrikli Cihazlar vs....

oluşturduğun sayılar sitede gözükmez

Bilgisayar
Kitap
Elektrikli Cihazlar şeklinde sıralanır.

kolay gelsin

hocam sagolun ya tesekür ederim heme deniyorum

Cvp: presta shop bedavami ?

Ücretsiz Bir Script. Peki Açık Kaynak Olarakmı Geçiyor ? Yani Copyright Değişebiliyormuyuz ? Lisans Gereklimi ? Cevap veren Arkadaşlara Teşekkürlerimi Sunarım.

Cvp: presta shop bedavami ?

GNU - GPL v3 Lisansına göre prestashop reklamlarının kaldırılmaması gereklidir

Üst Alt