Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar hangi temayi kullaniyorsunuz bilimiyorum fakat eger ödeme yap butonu bir ikon ile ise tabiki hokus pokus gibi resmi degismek tercümelerden olmaz. Eger ödeme yap butonu bir resim seklinde ikon ise ayni boyutta ve ayni ad ile resimadi.jpg gibi bir buton bulur vaya kendiniz yaparsiniz ftp de kendi klasörüne atarsiniz sorun cözülür. diger dillerle ilgili belirtildigi üzere tercümeler kismindan ilgili servisi secmek sureti ile Türkce"ye tercüme edebilirsiniz.
Kolay gelsin
hocam swf sanırımda bakın www.breakdans.net/shop bunu nereden bulabilirim fikriniz varsa değiştirmek istiyorum ödeme yap değilde devam et diye mesela cunku kapıda ödeme alıyorum bunun için gerekli
Orada gözüken buton global.css dosyasında /img/button-medium-exclusive.gif isimli arka plan resmidir. Yazısını ise tercümeler kısmından ödeme yap veya herhangi bir şekilde değiştirebilirsiniz
bu çok basit modules/blockcart/blockcart.tpl dosyasını acarak ilgili kelimeyi duzenleyebilirsiniz
yada tercümeler kısmına gelerek modul cevirisine tıklayın (magaza cevirisi değil) acılan pencerede tum alanları ac diyerek kelimeyi aratarak bulunuz ve değişin burdan değişmek türkçe karakter acsısından daha sağlıklıdır.