Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moderatör alımı tekrar başlamıştır..
Başvurular bu topicten yapılacaktır. Daha önceki moderatörlükleriniz ve/veya yönetiminde yer aldığınız siteler göz önüne alınacaktır..
merhaba mcse iyim ve bilg.prg. mezunuyum bu prestaya da yeni başaladım hem öğrenmek hem bildiklerimi paylaşmak için başvuru yapıyorum. cvbınızı bekliyorum
250+ mesajınız olması gerekli ve Dosyalar bölümüne güncel modüllerden Eklemeli ve sitedeki modüller konusundan bu dosyaları ekleyip linklerini ve basit anlatımlarını yapabilirsiniz.
emeğiniz için teşekkürler Yalnız eklediğiniz dosyaları Sitemizdeki dosyalar kısmınada yükleyebilirseniz sevinirim Moderatörlüğünüz şimdiden sitemize ve diğer tüm kullanıcılara hayırlı olsun
[quote="wMaster" post=8739]emeğiniz için teşekkürler Yalnız eklediğiniz dosyaları Sitemizdeki dosyalar kısmınada yükleyebilirseniz sevinirim Moderatörlüğünüz şimdiden sitemize ve diğer tüm kullanıcılara hayırlı olsun[/quote]
Bundan sonra her iki tarafa da yüklerim inşallah.
Teşekkürler.