Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Presta-Tr Moderator Başvuruları

kuhi

Administrator
Administrator
Presta-Tr Moderator Başvuruları

Presta-Tr Formunda Moderator görevi alamak isteyen arkadaşlarımz buradan veya iletişim kısmından bizlerle irtibata geçebilirler.

Cvp:presta-Tr Moderator Başvuruları

Konu Aktiftir.

meraba arkadaşlar

ben olabilirim

3 Kullanıcı Moderatör olarak Atanmıştır. Diğer Kullanıcılar iletişim kısmından moderatörlük taleplerini gönderebilir.

Moderatör alımı tekrar başlamıştır..
Başvurular bu topicten yapılacaktır. Daha önceki moderatörlükleriniz ve/veya yönetiminde yer aldığınız siteler göz önüne alınacaktır..

Ben moderatör olmak istiyorum.

Moderatör alımı tekrar başlamıştır bilginize

Merhaba,

Moderator PRESTA-TR'de mod olmak isterim.

Moderatör alımı güncel..

2 üyeye PM atıldı..

Merhabalar Konu Tekrar Günceldir. Siteye Dinamik, reklam eklemeyen yöneticiler aranıyor.

merhaba mcse iyim ve bilg.prg. mezunuyum bu prestaya da yeni başaladım hem öğrenmek hem bildiklerimi paylaşmak için başvuru yapıyorum. cvbınızı bekliyorum

Konu Aktiftir

bende olmak isterim napıcam bunun içinn

250+ mesajınız olması gerekli ve Dosyalar bölümüne güncel modüllerden Eklemeli ve sitedeki modüller konusundan bu dosyaları ekleyip linklerini ve basit anlatımlarını yapabilirsiniz.

Merhaba

Ben bursa dan Bülent Deniz presta konusunda bu görevi almak isterim .

Saygılarımla

Teşekkürler bir önceki mesajda belirttiğimiz koşulları sağlayıp modüller kategorisinden eklediğiniz modüllerin anlatımlarını yapınız 250 Mesaj yaptıktan sonra Moderatörlüğünüzü başlatabiliriz..

[quote="wMaster" post=8026]Teşekkürler bir önceki mesajda belirttiğimiz koşulları sağlayıp modüller kategorisinden eklediğiniz modüllerin anlatımlarını yapınız 250 Mesaj yaptıktan sonra Moderatörlüğünüzü başlatabiliriz..[/quote]

250 mesaj şartını sağlamıyorum ama seçim sizin. Modül yükledim ve yüklemeye devam ederim.
Teşekürler.

emeğiniz için teşekkürler Yalnız eklediğiniz dosyaları Sitemizdeki dosyalar kısmınada yükleyebilirseniz sevinirim Moderatörlüğünüz şimdiden sitemize ve diğer tüm kullanıcılara hayırlı olsun

[quote="wMaster" post=8739]emeğiniz için teşekkürler Yalnız eklediğiniz dosyaları Sitemizdeki dosyalar kısmınada yükleyebilirseniz sevinirim Moderatörlüğünüz şimdiden sitemize ve diğer tüm kullanıcılara hayırlı olsun[/quote]

Bundan sonra her iki tarafa da yüklerim inşallah.
Teşekkürler.

Üst Alt