Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Presta Version 1.2.5.0 Google Adwords Dönüşüm Kodu eklenmesi

Prestakaan

Yeni Üye
Google adwords dönüşüm kodunu ekledik ve google doğruladı fakat adwords ekranında dönüşüm oranı ile sitede alışveriş oranı tutmuyor birinde 10 sipariş görünürken birinde adwordsten hiç sipariş almıyoruz gibi görünüyor kodmu yanlış bu konuda bilgili olan bir uzman aranıyor kodu yanlış mı ekledik acaba yardımlarınız rica

aramıza hoşgeldin,

kodu nereye ekledin header.tpl içinemi?

Ekli dosyayı görüntüle 55

evt eklediğimiz alan görünmektedir fakat adwords dönüşüm tarafında yanlış sayıyor yani kodu ödeme onaylandı kısmında çalıştıramıyoruz başka sitelerde kod çalışıyor yardım rica

TPL ye eklediyseniz tools / smarty / compile içeriğini boşaltıp tekrar deneyin o yüzden kod siteye yansımıyor olabilir

merhaba, google tag managerde hazırladığım remarketing ve dönüşüm kodları için bir eklenti modül arıyorum. yardım ederseniz sevinirim.

merhaba, google tag managerde hazırladığım remarketing ve dönüşüm kodları için bir eklenti modül arıyorum. yardım ederseniz sevinirim.

Google tag manager kodunu temanızın içindeki header.tpl dosyasında head tagı içine

remarketing kodunuda tema klasöründeki order-confirmation.tpl dosyasının en altına koyabilirsiniz.

Üst Alt