Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM

onderunal

Yeni Üye
Merhabalar Ben Prestabox kullanıyorum prestabox tüm kurulumları herşeyi kendileri otomatik yaptılar fakat ben ne ftp dosyalarına, ne database nede sql'e ulaşamıyorum ftp dosyalarının yedeğini almak istiyorum yada ürünleri başka bir dosyaya taşımak istiyorum modül yüklemek istiyorum ama hiçbirşey yapamıyorum sadece admin panelindeki işleri yapabiliyorum
prestabo'daki ftp dosyalarına nasıl ulaşabilirim

Cvp: PRESTABOX DAKİ FTP DOSYALARINA ULAŞMAK İSTİYORUM

prestabox olayini yeni yeni duyuyorum. Sanirim bu sistem ile bazi islemlere ulasiminiz yoktur. Yani mysql, ftp vs prestabox kontrolünde. Yedekleme almaniza gerek yok cünkü bir hata yapmaniz mümkün degildir. Cünkü kontrol tamamen prestabox yönetimindedir.
Diger sitem olan asolte.eu da ayni sekilde plenty market sistemdir ve bazi islemlere ulasimim yok. Böylecede her hangi bir hata ile siteyi göcürtme ihtimalimde yok

Haklısın hocam avantajları çok ama php lerde değişiklik yapmak istiyorum yapamıyorum yada modul eklemek istiyorum olmuyor sadece prestabox sitesindeki modülleri yüklemeye izin veriyor
yine ilginiz için teşekkür edrim

Modul eklemenize izin verilmemesinin sebebi ssl nedeni ile olabilir. Cünkü bazi modullerde http link hatasi nedeni ile ssl hatasi vermektedir.
Bende uzun ugraslar sonucu ssl aktif hale getirmeyi basardim. Prestashop orjinal modullerinde ssl hatasi vermemektedir. Sonradan eklenecek farkli moduller icin ayrica ssl icin düzenleme yapilmasi gerekiyor.
Bence hic kurcalamayin böyle kalsin. Yada ilave bir domain daha alin ve kendiniz düzenleyin

Prestabox'tan hizmet alınırken muhtemelen hizmet sözleşmesinde bu bilgi verilmiş olması gerekli

Üst Alt