Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

prestashop 1.4 kuracağım hangi dosyları yedek alym

kadir_bay

Yeni Üye
sorunum şöyle.
ben 1.3 sitenizde türkçe sürümü kurdum fakat bazı moduller çalışmıyor.daha sonra 1.4 final yükledim modullerin çaılşmasında sıkıntı yok.ben yedek alıp sadece kategorileri ve ürünleri yükleyeceğim modul vs. başka hiçbirşey yok.araçlardan database yedek almak yetiyormu.

bir sorum daha var.içe aktar yapınca hata veriyor neden acaba.

Cvp: prestashop 1.4 kuracağım hangi dosyları yedek alym

1.4Ü sitede bulamadım, nederen bulup yüklediniz?teşekkürler

1.4.0.17 final prestanın kendi sitesinde var.
türkçe değil yakında çıkar

yani, türkçesi yakında çıkar

1.4 türkçeleştirme bitti kurulum ve tab ekranlarındaki türkçeleştirme işlemleri devam ediyor.

sürüm güncellemek için komple yedek aldıktan sonra 1.4 türkçe sürümü eski sitenizin üstüne upload ederek ve ilk ekranda sürüm güncelle diyerek yapabilirsiniz

sn wMaster ben dediğinizi yapacağım ftp den yeni dosyaları üzerine upload edeceğim.upload etmeden önce modules klasörünü silmek istiyorum tamamen yeni moduleslerle baslamak istiyorum.bunun için ne yapmam gerekir.güncelleyince yeni sürümdeki şipariş kodu olayı olur mu.
son bir soru modulesi de türkçeleştiriyor musunuz mod. ları da

teşekkürler gerçekten

[quote="wMaster" post=8197]1.4 türkçeleştirme bitti kurulum ve tab ekranlarındaki türkçeleştirme işlemleri devam ediyor.

sürüm güncellemek için komple yedek aldıktan sonra 1.4 türkçe sürümü eski sitenizin üstüne upload ederek ve ilk ekranda sürüm güncelle diyerek yapabilirsiniz[/quote]

bekliyoruz

Üst Alt