Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop 1.6

KaiN

Yeni Üye
Merhabalar Prestashop 1.6 yükledikten sonra Kullanım Şartlarındaki

Lütfen alışverişinize devam etmek için 'Site Hizmet Şartları'nı kabul ediniz. [Hizmet şartlarını oku] yu değiştiremiyorum Hizmet Şartlarında çıkan Pop-up yazısı " Terms and conditions of use " kendi mevcut açıklaması ben kendi hizmet şartlarımı koymak istiyorum ama bir türlü değişmedi.

Yaptıklarım.

Yönetim Panelinden CMS bloguna baktım ve oradan değiştiremedim. hizmet şartlarının İDSİNE baktım 3 ve phpmyadminden değiştirmeye çalıştım oradanda değişmesi CMS blogunu pasif yaptığım zaman hala çıkıyor.

nereden değiştirebileceğim hakkında bilgisi olan lütfen yazsın.

Terms and conditions of use - Ebru Hanem Online Satış Sitesi

Merhabalar Prestashop 1.6 yükledikten sonra Kullanım Şartlarındaki

Lütfen alışverişinize devam etmek için 'Site Hizmet Şartları'nı kabul ediniz. [Hizmet şartlarını oku] yu değiştiremiyorum Hizmet Şartlarında çıkan Pop-up yazısı " Terms and conditions of use " kendi mevcut açıklaması ben kendi hizmet şartlarımı koymak istiyorum ama bir türlü değişmedi.

Yaptıklarım.

Yönetim Panelinden CMS bloguna baktım ve oradan değiştiremedim. hizmet şartlarının İDSİNE baktım 3 ve phpmyadminden değiştirmeye çalıştım oradanda değişmesi CMS blogunu pasif yaptığım zaman hala çıkıyor.

nereden değiştirebileceğim hakkında bilgisi olan lütfen yazsın.

Terms and conditions of use - Ebru Hanem Online Satış Sitesi

Admin panelde CMS kısmından 3 nolu CMS yi güncelleyemiyormusunuz?

CMS leri güncellemeye çalışırken ne hata alıyorsunuz?

bir hata almiyorum güncellenmiyordaki kastim şöyle cms den değişiklik yapabiliyorum değişiklikleriniz kaydedildi diye gösteriyor panelden ama hizmet sözleşmesinin içeriği değişmiyor .

o zaman türkçe dilinde güncelleme yapıyorsunuz ingilizce sayfasına bakıyorsunuzdur.

CMS ekranında bayrak kısmndan diğer bayrakları seçip tekrar güncelleyin.

biraz geç cevap vermek zorunda kaldım bu yüzden kusura bakmayın.

şimdi düşündüğünüzü düşündüm ve bütün dilleri sildim ana dil olarak tek TÜRKÇE yi biraktim ama CMS de hizmet sözleşmesi kısmı yok. kendim eklediğimde İD'sini 3 olarak zaten ekliyor ama ANA SAYFA altında yazıyı çıkartıyor. prestashop son version kullanıyorum. kendi orjinal default teması mevcut üzerinde

Üst Alt