Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PrestaShop Bilgisayar Şablonu v1.1 Test Safhası

Cvp:prestaShop Bilgisayar Şablonu v1.1 Test Safhası

şimdiye kadar kimse sorun yazmamış ama atmış olduğun linke ilk baktığımda iki hata gördüm.

1 - özel ürünleri yeniden boyutlandırdığın zaman en alttaki footer.tpl nin üzerine gelmmiş özel ürünler.

2 - kategoriler bölümünü çok açmışsın oda bilgiler bölümünün altına gelmiş

şimdilik bu kadar bide bnm yaptığım siteye bak istersen. buda bnm tasarımım yane oynamam

www.timkabilgisayar.com

footer.tpl aynı şekilde duruyor üzerine binme/çıkma gibi bir bozulma yok. kategoriler bölümü kategoriler bölümü açılmış dediğin nasıl açılmış sağa doğrumu yoksa aşağı doğrumu?? aşağı doğru kategorilerin fazlalığından ve sağa doğru açılmasını diyorsan oda saten sol kolonun genişliği ben üstüne çıkılan bişi görmedim. ve sanırım firefox ile bakıyosunuz siteye birde ie6 deneyin.

merhaba arkadaslar
simdi konu baslıgında yazdıgı gıbı normal olarak presta 1.1 turkce indirdim
bu bolumde yazan linke tıkladıgımda katagorıler bolumunde cıkan alt sayfalar nasıl olusturucam yanı mausu katogorılerde bır urune tıkladıgımda sag tarafında yenı tıklama yerı olusuyor ındırmem gereken bır yer lınk varsa neyı ındırıyorum ve nasıl yuklucem sımdıden tesekkur ettım

Modülün bir kaç sıkıntısı var onları aşarak yarın sunmayı planlıyorum. Bir kaç farklı kategoriler menüsü meydana geldi. yarın yayınlayıncı ilgili ar-geyi yaparız umarım.

Sabrınız ve takibiniz için teşekkürler.

Bu katagoriye bayıldım.. Tam aradığım şey.. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

Sag en alttaki Presta yazısını nasıl kaldırabilirim:(

1,1 versiyonda sql hatası veriyor

Kardeşim emeğine sağlık siten güzel olmuş...
Ben senden şunu öğrenmek istiyorum: sitenin reklam bölümüne, sitenin banner kısmına ve banner in altına flash koymussun bunu nasıl yaptığını paylaşırsan sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...

Üst Alt