Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop Güncelleme Notları

kuhi

Administrator
Administrator
Prestashop Güncellemeden Önce Lütfen Okuyunuz...

Ads__z-fef4420c46133b63c74bc60b773d9e62.jpg

[file name=PrestaShop_Update_TR.zip size=508582]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/PrestaShop_Update_TR.zip[/file]

7 yıl önceki bir mesaj olması hasebiyle eklentiler kaybolmuş olabilir. 1.6 kullanıyorsanız admin panelinden update edebilirsiniz.

arkadaslar kolay gelsın bu 1,6 yı yukseltmek ıstıyorum fakat admın panelınde bıyer bulamadım nu işlemi nasıl yapıcaz

arkadaslar kolay gelsın bu 1,6 yı yukseltmek ıstıyorum fakat admın panelınde bıyer bulamadım bu işlemi nasıl yapıcaz

ayrıca ne olduysa sıtenın ana sayfasında bulunan müşterilerin gördüğü sayfa yani ordaki giriş butonu kayboldu modullerde bısey yapıyordum ondan mı oldu anlamadım bılıyorsanız yardımcı olursanız cok sevınırım saygılarımla.

arkadaslar kolay gelsın bu 1,6 yı yukseltmek ıstıyorum fakat admın panelınde bıyer bulamadım bu işlemi nasıl yapıcaz

ayrıca ne olduysa sıtenın ana sayfasında bulunan müşterilerin gördüğü sayfa yani ordaki giriş butonu kayboldu modullerde bısey yapıyordum ondan mı oldu anlamadım bılıyorsanız yardımcı olursanız cok sevınırım saygılarımla.

admin panel / modüller / block user info modülünü tekrar kurarak aktif hale getirebilirsiniz.

güncelleme için yine modüller kısmında update modülünü kurup sistemi güncellemeye çalışabilirsiniz.

Üst Alt