Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

umutc4n

Yeni Üye
Merhaba Sitemde iki sorun yaşıyorum Google ve site aramalarında cevabını bulamadım. ve Bende konu açmaya karar verdim

Sitenizde link vermek yasakmı bilmiyorum Linki vereceğim Yasaksa silebillirim

www.tvsatisi.com Adlı sitemde Temadan kaynaklı olduğunu düşündügüm fakat aynı temayı kullanan başka bir sitede böyle bir problemlerin olmadığını gördügüm Hatalar var

Birincisi ;

Sepet sorunu :
Sepete Ekle denildiginde Bir Gölge Çıkartarak (ajax ile ) sepete sürükleyerek

1xAlınan eşya ismi
fiyatı
Kargo:
Toplamı : yazıyordu

benim sitemde ise görünüşü su sekilde

hata.jpg

2 sorunum ise

Yine ajax veyahutta javascriptten kaynaklanan DETAYLAR Butonun Çalışmamasıdır detaylar butonuna Tıklayınca Aşağıya Doğru kayması gerekli iken bi hareketi yerine getirmiyor

Yardımlarınız için Teşekkür ederim

Cvp: Prestashop ile ilgili 2 önemli sorunum

Sanırım sorun temanızdan kaynaklanıyor. Editlenmiş temalrda bu gibi sorun yasanabilir. Yada bazı moduller çakışmakta birbirini etkilemektedir. Denenmiş tema tercih etmenizi öneririm

Aynı Temayı Kullanan sitede Böyle bir problem yok efendim?

Ozaman sorun eklediğiniz bir modulden kaynaklanmaktadır. Aynı tema kullananda böyle bir sorun yok ise modulleri karşılaştırmanız gerekmektedir. Diğer temada modüller normal düzeninde iken sizdeki problem sizin yapmış olduğunuz bir uygulamadan dolayı hata meydana gelmektedir. Örneğin image enlarge modulü. Aktif olmasada sisteminizin arka planında çalışmaktadır. Bunun için sayfanıza kaynağı görüntüle yöntemi ile html kodları incelediğinizde arka planda aktif olmayan modullerin çalıştığını göreceksiniz.
Kolay gelsin

anladım mesela image enlarge modulu bende ekli fakat çalışmıyor resimler büyümüyor bunu kaldırayım tamamen sileyim.

Peki Sepete ekle kısmının Dahil Bir modülü varmı Orjinal Temada denedim az once evet istedigim gibi çalıştı Fakat efendim Patronum bu temayı istiyor bu yüzden Benim Sepeti bu temada çalıştırmam gerekli Ne yapmamı önerirsiniz Teknik destek alacağım bir yer varmı

bana sunu sunu yap derseniz yazmaya çalışırım.

cevabınız için teşekkürler Kolay gelsin

wMaster arkadaşımız size daha profesyonel destek verebilirler. Kendisine PM atınız.
Kolay Gelsin

Sitenizi inceledim eklediğiniz javascript kullanan bir modül ile çakışıyor tema ile ilgili bir konu değil. Muhtemelen orjinal temadada aynı problem olacaktır.

evet efendim denedim bende Modülleri temizliyorum suan

Üst Alt