Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop şifreleme nasıl.

gulendam

Yeni Üye
Prestashopta şifreler nasıl oluşturuluyor. 123456 nın karşılığı md5 e göre farklı çıkıyor.

Cvp: Prestashop şifreleme nasıl.

forumda newadmin olarak ararsan admin hesabı eklemek için gerekli dosyayı bulabilirsin. Sanıırm SHA1 Kullanılıyor

Baktım ama orada açıklayıcı bir bilgi yok.
Md5 mi diyorum ama 123456 nın karşılğını veritabanındaki passwd ile hiç alakası yok ama 32 haneli.
Benim buradaki düşüncem farklı bir sistemdeki md5li şifreleri prestashopa aktarmaktır düşüncem. müşteri şifresini değişirmek vs. ile uğraşmaktansa herşey hazır bir şekilde alışverişe devam etsin.

Not: müşteri şifreleri çin geçerli.

hm müşteriler için soruyorsun demek şimdi anladım ana dizindeki authentication.php yi incelersen bulursun AMA SHA1 şifrelemesi olması gerekli yinede bir bak

malesef orada yok. tema dosyası içinde de yok.

ben inceledim Sha1 olarak gözüküyor.

hocam "Demo123" karşılığı prestada "c4b8dfa8d29a77a134335ac6b2f107aa" ancak sha1 de ise "29a2404cefe5422a893838390e271e0b70eb634c" yani şifreleme md5 gibi ancak sanki birkaç defa şifrelenmiş gibi. Mantığı bulmam gerekiyor. ilgili kodun yerini bulamadım.

sha1(md5($_POST['passwd'])) şeklinde iç içe şifrelenmiş

"sha1(md5($_POST['passwd']))" acaba bu kod nerede. o bölümü kontrol etsemde ona göre bir çözüm üretsem.

onu düzeltemezsin onu düzeltemk istesen tüm PS kaynağında değiştirmen gerekli.

Üst Alt