Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, aynı site içerisinde birden fazla mağaza açabiliyor muyuz? yada açamasak bile bazı kategoriler için farklı minimum ücret oluşturabiliyor muyuz?
Birden Fazla Mağaza Olarak Kategorileri Kullanabilrisin. Ve Ana Sayfanı düzenleyerek bu kategorileri bir mağaza gibi düzenleyebilirsin. Bu minimum ücreti anlayamadım.
Biliyorum kategorileri mağaza gibi kullanabileceğimi ama sorun şurada o her kategorileri ayrı mağaza olarak nitelersek, mağazada sepetin onaylanması için gereken bir minimum ücret var. (eğer yaparsak) yani mesela biz 5 liralık bir ürünü sepete atarız ve onayla deriz ancak uyarı verir en az 20 tl lik alışveriş yapmalısınız diye. işte bu uyarıyı o her kategoriye göre değiştirebilir miyiz. yani a kategorisi yani a mağazasından alışveriş için en az 10 tl b mağazasından ise en az 20 tl alışveriş yaparsak sepetimiz onaylanır. Böyle birşey yapabilir miyiz diye sordum.
yada daha kısa şöyle yazarsam; insanların alışveriş yapabilmesi için bir fiyatı geçmesi gerekiyor. bu fiyatı ürünlerden ürünlere yada kategorilerden kategorilere göre değiştirebilirmiyiz.