Cvprestashop Taksit Tabı Bedava Olacak.
mhorzum yazan:
Merhabalar tekrar
Şimdi sorunsuz çalışıyor ama eksik var.Taksitler görünüyor 3 farklı kart tanımladım 3 farklı blokta taksitler görüntülendi ama blokların üzerinde hangi karta ait oldukları ve açıklamaları yok.
sadece bloklar görünüyor.nasıl düzeltebiliriz
msn: muslumhorzum@hotmail.com
== ÇÖZÜLDÜ ==
Selamün Aleyüküm kardeşim.
En sonunda çözdüm. EEE para vermek yerine birazcık uğraşmaya katlanmak gerekir.
Bu esasında sadece kredi kartı modülüydü birazcık modifiye ile taksit tabına çevirdim fakat sonuçta iş görüyor mu? Evet görüyor.
Bak ben yaptım. Şimdi nasıl yaptığımı anlatayım.
Ben web sitemde sadece yapı kredi worldcard ile müşterilere taksit yaptırıyorum. vade farklı 12 taksit olarak. Örneğin 2 ay için vade farkı 2,75,3 ay için 4,25 vs vs.
1: ilk sayfada verdiğim creditcard modülünü masaüstüne indir ve aç ve klasörün adını 2taksitli diye değiştir. Klasörün içinde gir creditcard.php nin de adını 2taksitli.php diye değiştir.Daha sonra tüm dosyaları ve klasörünün içindeki php ve tpl dosyalarını bir editör programı ile aç.Tavsiyem editplus veya ultraedit. Editörü açtıktan sonra bul ve değiştir yap genelde Ultraeditte CTRL+H dir. Tüm dosyalardaki
creditcard ifadesini
2taksitli olarak değiştir.Burada dikkat edeceğin nokta 2taksitli.php diye adını değiştirdiğin creditcard.php nin 2.ci satırındaki
class CreditCard extends PaymentModule satırı class
2taksitli extends PaymentModule olacak.Yoksa admin panelinde bu modül görünmez.
2: Bu işlemi klasörün adlarını değiştirerek kopyala. elinde kaç taksit yapacaksan o kadar klasör olsun. Bende 12 tane var. Yapması en fazla editplus ile 5 dk sürdü.
Ya böyle yapacaksın veya 320 tl yi başkasına verip tabı satın alacaksın.
Selamlar.