Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak.

mfyuksell

Yeni Üye
Selamlar. İlk olarak Yapı kredi ödeme scriptini BEDAVA yayınlamıştım. Fakat bana acilen taksit tabı lazımdı ve onu tamamlamak üzereyim. %80 tamamlandı ve onuda inat için B E D A V A vereceğim. Allah izin verirse bir kaç gün içinde yayınlarım.

Sorularınız için
zaknebutt@hotmail.com

BUYRUN. YÜKLEDİM VE ÇALIŞIYOR. [file name=creditcard.rar size=67299]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/creditcard.rar[/file]

Cvp:prestashop Taksit Tabı Bedava Olacak.

çok sağol mfyuksel.

benim sorum yapıkredi ödeme ile .siteden online satış olacak mı?

erman yazan:
çok sağol mfyuksel.

benim sorum yapıkredi ödeme ile .siteden online satış olacak mı?

Evet kesinlikle olacak.

Arşivdeki dosyanın anlatımdaki ile bi bağlantısı yoktur. Kredi kartı ve/veya taksit tabı türevi bi içeriği bulunmamaktadır. Sadece gerekli ayarlar yapıldığı vakit "Mail order" tarzında kredi kartı bilgileri ve ödeme tarzı admine bildirilen bi sistem oluşuyor. Orj. Forumda offline creditcard diye arattığınız zaman görebilirsiniz. Arkadaş üzerinde türkçeleştirme yapıp yayınlamış. Bizde bulunan ve satışı yapılan Sanal POS modülü harici hiç kimseye güvenmeyiniz. iletişim ekranından Sinan ÇELİK'e -->> http://www.presta-tr.com/hakkimizda/iletisim/12-yetkili/3-sinan-celik.html
ulaşabilirsiniz..

Geri kalan tüm istek şikayet ve problemlerinizi burdan iletebilirsiniz.

teşekkürler

wMaster yazan:
Arşivdeki dosyanın anlatımdaki ile bi bağlantısı yoktur. Kredi kartı ve/veya taksit tabı türevi bi içeriği bulunmamaktadır. Sadece gerekli ayarlar yapıldığı vakit "Mail order" tarzında kredi kartı bilgileri ve ödeme tarzı admine bildirilen bi sistem oluşuyor. Orj. Forumda offline creditcard diye arattığınız zaman görebilirsiniz. Arkadaş üzerinde türkçeleştirme yapıp yayınlamış. Bizde bulunan ve satışı yapılan Sanal POS modülü harici hiç kimseye güvenmeyiniz. iletişim ekranından Sinan ÇELİK'e -->> http://www.presta-tr.com/hakkimizda/iletisim/12-yetkili/3-sinan-celik.html
ulaşabilirsiniz..

Geri kalan tüm istek şikayet ve problemlerinizi burdan iletebilirsiniz.

teşekkürler

Tabii. İşinize gelmedi değilmi ? Millete para ile satacaksınız. Valla ben kullanıyorum ve takır takır çalışıyor. Daha önceden de yapı kredi pos modülünü para ile satmak isteyenlere inat bedava yayınlamıştım bu modülü ve bana sürekli mail göndererek ve/veya sitelerinden üyeliğimi silerek engel koymuşlardı. Zaten para ile ecomerce scripti almak isteyen bir kişi tutup da bedava olan prestashop u kullanıp sizin para ile sattığınız modülü almaz. onun yerine adam akıllı güzel bir script alır.

Zannederim bu mesajım silinecek ama olsun. İnternette prestashp ile ilgili destek veren forumlar yok mu?

Merhabalar hocam

Prestashop a modülünüzü kurdum sorun yok.Taksit ekleme k?sm?nda formu doldurum kaydet uygula dedi?imde

Notice: Undefined index: juros_rec in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\modules\creditcard\creditcard.php on line 134

uyar?s?n? al?yorum.Sonra sepetime ürün at?p ödemede kredi kart? seçti?imde sayfa aynen görünüyor ancak taksit bloklar?n?n üzerinde kredikart? isimleri yazm?yor.sadece taksit kutular? görünüyor.aç?klama falan da yok.

Sizin site linkinizi verirseniz bakmak isterim.Emeğinize sağlık teşekkürler

mhorzum yazan:
Merhabalar hocam

Prestashop a modülünüzü kurdum sorun yok.Taksit ekleme k?sm?nda formu doldurum kaydet uygula dedi?imde

Notice: Undefined index: juros_rec in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\modules\creditcard\creditcard.php on line 134

uyar?s?n? al?yorum.Sonra sepetime ürün at?p ödemede kredi kart? seçti?imde sayfa aynen görünüyor ancak taksit bloklar?n?n üzerinde kredikart? isimleri yazm?yor.sadece taksit kutular? görünüyor.aç?klama falan da yok.

Sizin site linkinizi verirseniz bakmak isterim.Emeğinize sağlık teşekkürler
--------------------------------------------------------------------------------------

Selamün Aleyküm.
Kardeşim bende merak ettim ve normalde sistemime kurmuş olduğum php programını silerek EasyPHP yükledim. Fakat çok enteresandır ki EasyPHP prestashopun bazı modüllerini desteklemedi.Ben kendi sistemimde AppServNetwork kullanıyorum.http://prdownloads.sourceforge.net/appserv/appserv-win32-2.5.10.exe?download adresinden indirebilirsin.134 cü satır fiyat veya faiz oranı güncellmesi ile ilgili,fakat bu senin yanlış bir işlem veya yanlış bir yükleme yaptığın anlamına gelmiyor. Valla benim sana tasiyem yukarıdaki programı yüklemen.Hem sadece prestayı değil bir çok php scripti destekliyor. Bende kendi sitemi bitirmek üzereyim inşallah bitince ekran görüntüsünü atacağım.

Merhabalar tekrar

Şimdi sorunsuz çalışıyor ama eksik var.Taksitler görünüyor 3 farklı kart tanımladım 3 farklı blokta taksitler görüntülendi ama blokların üzerinde hangi karta ait oldukları ve açıklamaları yok.

sadece bloklar görünüyor.nasıl düzeltebiliriz

msn: muslumhorzum@hotmail.com

mhorzum yazan:
Merhabalar tekrar

Şimdi sorunsuz çalışıyor ama eksik var.Taksitler görünüyor 3 farklı kart tanımladım 3 farklı blokta taksitler görüntülendi ama blokların üzerinde hangi karta ait oldukları ve açıklamaları yok.

sadece bloklar görünüyor.nasıl düzeltebiliriz

msn: muslumhorzum@hotmail.com

== ÇÖZÜLDÜ ==

Selamün Aleyüküm kardeşim.
En sonunda çözdüm. EEE para vermek yerine birazcık uğraşmaya katlanmak gerekir.
Bu esasında sadece kredi kartı modülüydü birazcık modifiye ile taksit tabına çevirdim fakat sonuçta iş görüyor mu? Evet görüyor.
Bak ben yaptım. Şimdi nasıl yaptığımı anlatayım.

Ben web sitemde sadece yapı kredi worldcard ile müşterilere taksit yaptırıyorum. vade farklı 12 taksit olarak. Örneğin 2 ay için vade farkı 2,75,3 ay için 4,25 vs vs.

1: ilk sayfada verdiğim creditcard modülünü masaüstüne indir ve aç ve klasörün adını 2taksitli diye değiştir. Klasörün içinde gir creditcard.php nin de adını 2taksitli.php diye değiştir.Daha sonra tüm dosyaları ve klasörünün içindeki php ve tpl dosyalarını bir editör programı ile aç.Tavsiyem editplus veya ultraedit. Editörü açtıktan sonra bul ve değiştir yap genelde Ultraeditte CTRL+H dir. Tüm dosyalardaki creditcard ifadesini
2taksitli olarak değiştir.Burada dikkat edeceğin nokta 2taksitli.php diye adını değiştirdiğin creditcard.php nin 2.ci satırındaki
class CreditCard extends PaymentModule satırı class 2taksitli extends PaymentModule olacak.Yoksa admin panelinde bu modül görünmez.
2: Bu işlemi klasörün adlarını değiştirerek kopyala. elinde kaç taksit yapacaksan o kadar klasör olsun. Bende 12 tane var. Yapması en fazla editplus ile 5 dk sürdü.

Ya böyle yapacaksın veya 320 tl yi başkasına verip tabı satın alacaksın.

Selamlar.

Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_STRING in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\classes\Module.php(318) : eval()'d code on line 3

Modül ayrıştırma hatası var

1. 2taksitli

modül sayfasında modülü tanımadı hocam dikkat edin dediğiniz kısım da aynen.sorun neerede acaba.

class 2taksitli extends PaymentModule
satır 3 burası

28.jpg

Bende de bu çıkıyor.

mhorzum yazan:
Parse error: parse error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_STRING in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\PrestaShop\classes\Module.php(318) : eval()'d code on line 3

1. 2taksitli

modül sayfasında modülü tanımadı hocam dikkat edin dediğiniz kısım da aynen.sorun neerede acaba.

satır 3 burası

creditcard ismini başka bir isme çevirirken bazı yerleri atlamış olabilir. Yada benim kendi fikrim easyphpyi bırak. appserv kullan.

mhorzum yazan:

1. 2taksitli

satır 3 burası

Sana şuanda benim kullandığım taksit5 modülünü veriyorum. Buna bakarak yaparsın. Bu bende çalışıyor.

http://rapidshare.com/files/286074011/taksit5.rar.html

Hocam msn adresim muslumhorzum@hotmail.com yada telefonunuzu pm ile gönderirseniz sizi arayabilirim.Görüşebilirsek 5 dk sorun halledilecek.

demo adresi bekliyorum

www.yukselyapi.net

bu adreste tüm taksitler çalışıyor.

yüksel bey link ölmüş tekrar paylaşır mısınız taksit tabını son hali ile birlikte.
teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba;
Taksit seçenekleri ile ilgili bir modul yaptık, buradan inceleyebilirsiniz.
http://iyonhost.com/blog/prestashop-hosting/prestashop-modulleri/taksit-secenekleri-sekmesi-modulu-130

Üst Alt