Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

prestashop türkçeleştirme sorunu

6askan

Yeni Üye
Selamun Aleykum Herkeze iyi forumlar

İnternette buldugum ücretsiz bir tema ile yükledim prestashop sonra admin panelinden türkçeletirdim fakat bazı menüler ve buttonlar türkçeleşmedi tpl dosyalarında kendim türkçeleştirmeye çalıştım yapamadım varmı yardımcı olabilecek arkadaşlar

amaboylesiyokki.com/index.php

Aldığınız hata nedir ? Üstteki menüler admin panel > Modüller kısmından Menü modülünden düzenlenmekte

türkçeye çevirdigimde slayt kısmı bozuluyor ve search kayıyıor ayrıyen üst ve resimde kırmızı çerçeve içine aldıgım kısımları türkçeleştiremiyorum

yardımlarınız için teşekküler

Uyarı! Sizin hosting sağlayıcısı bir formda izin alanlarının sayısını sınırlar PHP için Suhosin yama kullanıyor: 1000 Suhosin için. post.max_vars.
1000 Suhosin için. request.max_vars.
Suhosin limitini artırmak için hosting sağlayıcısı ile irtibat kurunuz. 2480 en azından, ya da çeviri dosyalarını düzenlemek zorunda kalacak.

Uyarı! Sizin hosting sağlayıcısı bir formda izin alanlarının sayısını sınırlar PHP için Suhosin yama kullanıyor: 1000 Suhosin için. post.max_vars.
1000 Suhosin için. request.max_vars.
Suhosin limitini artırmak için hosting sağlayıcısı ile irtibat kurunuz. 2480 en azından, ya da çeviri dosyalarını düzenlemek zorunda kalacak.

Hosting firmanıza aynı şekilde sormanız gerekmektedir.

yok mu tardımcı olabilecek ?

Temanızın slayt modülünün Türkçe dilinde modifiye etmelisiniz.

Üst Alt