Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PrestaShop Türkiye Sayfasına Takım Arkadaşları

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhaba Sayın üyelerim,

Bu site tüm askerliğim boyunca geri kaldı ve şimdide aynı şekilde yeterince sizlere hizmet veremiyorum. Bunun için bir kaç arkadaş ile en basitinden sitelerden modül arşivlerini sitemize taşımak gibi, yada tema indirme linkleri, alanında iyi arkadaşlardan photoshop ile ilgili ufak tefekte olsa püf noktalarını verebileceği, üyelerimizin kullanabileceği icon, logo tipleri gibi görsel öğe paylaşımları gibi paylaşımlarda bulunacak arkadaşlar aranmaktadır. Detay ve sorularınızı burdan, pm yada iletişim kısmından sorabilirsiniz. Siteyi sizlerle daha iyi noktalara taşıyabileceğime inanıyorum. Eminim birlikte pek çok arkadaşım sitemizin künyesine eklenerek bu sayfayı çok ileri seviyelere taşıyacağız.

İyi Günler

Cvp:prestaShop Türkiye Sayfasına Takım Arkadaşları

Zamanım elverdikçe (ki bu krizde ve kış sezonu olduğundan vaktim olacak gibi gözüküyor) elimden geleni yapmaya çalışırım. Tabiki imdaat, help help diye zırlayan bizlere bir wMasterin yetişmesi imkansız. Konuya azçok vakıf olan arkadaşların size yardımcı olması gerek

Cvp:prestaShop Türkiye Sayfasına Takım Arkadaşları

Sağolasın en azından konu ile ilgili belli seviyede bilgiln var ve kendine güvenerek yazmışsın umarım bir kaç kişi ile takımımız oluşur.

Üst Alt