Cvp: PrestaShop Ücretli Destek Hizmetlerimiz
Ebay connect benim kullandigim bir sistem. Yani sayfanin ara yüzünün ebaya düsmesi. Ve ayrica ebayde satilan bir ürünün admin panel siparislere düsmesi.
Maalesef Ebay ile prestashop arasinda herhangi bir düzenleme veya bir sözlesme su an icin yoktur.
Benim kullandigim diger shop sitem olan asolte.eu plenty market sistem olup aylik belli bir ücreti olan bir sistemdir. Ebaye düsen arayüzü ebayde http://cgi.ebay.de/50W-12V-Solarmodul-Solarpanel-Monokristallin-/170660584112?pt=Solaranlagen&hash=item27bc29dab0#ht_3817wt_984 bu linkte görebilirsiniz.
Kisacasi arayüzün ebaye düsmesi ve satilan ürünün prestashop admin panele düsmesini simdilik unutabilirsiniz. Belki ilerde ebay ile prestashop arasinda bir partner sistem anlasmasi olabilir.Anlasma olmasi sarttir cünkü herhangi bir yazilim vs ile bu mümkün olmaz. Ebay veritabanina ulasmak gereklidir, buda ebay"in buna müsaade etmesinini gerektirir. Ancak bilmeniz gerekende su ki eger böyle bir partner sözlesmesi ileride mümkün olursa modul fiyatinin ücretsiz olabilecegi veya olsada makul bir fiyata olmayacagini simdiden bilmeniz gereklidir. Su anda benimkullandigim plenty market sistemin ebay connect modulü diger bedellerin haricinde modul fiyati 460?"dur.
Plenty market sistemin su an Türkce dil destegi bulunmamaktadir. Kurulum, düzenleme, ilave moduller ile birlikte aylik bedeli haricinde toplam 3-4 bin euro civarinda bir fiyata malolmaktadir.
Eger ilgilen olursa plenty market ile iletisime gecmek suretiyle Türkiye distribütörlügü alabilir. Ancak plenty sistemin maliyeti nedeni ile Türkiye"de pek pazar bulma imkanininda olmayacagini ayrica belirtmek isterim. Cünkü, plenty market ile prestashop entegrasyonunun maliyeti 400-500? civaridir.
Yukarida genis aciklamam ile Ebay-Prestashop konusunda plan yapmak isteyen arkadaslara yardimci olabilecegini düsünüyorum.
Saygilarimla