Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

prestashop üyelik sorunu

gsmdestek

Yeni Üye
arkadaşlar prestashop u kullanayım dedim hakikaten hayattan bezdirdi üye olunmuyor
üye ol butonuna bastığım zaman kimlik doğrulanmıyor diye hata alıyorum çözüm nedir? :(

site adresi nedir inceleyelim..

site bu: Gsm Teknik Malzeme,Telefon Parçaları - Gsm Teknik Malzeme Satışı
admin bir kaç sıkıntılar var sitedeki en altdaki yazıları silmem lazım mesela hakkında ,iletişim gibi
çok basit sorunlar var home yazısı yerine ev yazıyor türkçe bozukluğu var Anasayfa yazması lazım..
kurlar bölümünden dolara bastığım zaman öyle anasayfayı yeniden açıyor kısacası çok bunaldım..
yan tarafa online destek koymam lazım bu tür konuları böyle forumda sabit tutarsanız daha faydalı olur sizin işinizide kolaylaştırır.
umarım dediğimi anlamışsınızdır

Son düzenleme:
Alttaki yazilari temanizin footer.tpl dosyasindan kaldirabilirsiniz, tercüme hatalarini admin panel tercümeler sekmesinde düzenleyebilrisiniz, kurlar bölümüne bastiginizda ana sayfayi yeniden acmasi htaccess veya arkadasca url düzenlemesinden veya dil dosyalarinizdaki bir hatadan meydana geliyor olabilir, presta 1.4 versiyonda Livezilla modulü gelmektedir. Livezillayi olusturup banner kodlarini modullerden livezilla modulüün düzenleme sayfasina kodlari yapistirmak sureti ile online destek sistemini calistirabilirsiniz.
siteadiniz.com/install cagirarak sisteminide carpi ile hata uyarisi olup olmadigini kontrol ediniz, hata uyarisi var ise bu hata uyarilarini gideriniz.
Kolay Gelsin

Üst Alt