Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında

wMasterNew

Administrator
Administrator
Merhabalar,

Aynı hafta içerisinde dördüncü betasını yayınlayan prestashop.com 19-12-2008'de v1.1 sürümünü yayınladı.

Güncelleme Notları için : Sürüm Notları v1.1

Dosya artık Türkçe; Takibiniz için teşekkürler. Dosyaya burdan ulaşabilirisiniz.

İlginize çok teşekkürler

Cvp:prestashop v1.1 Kararlı Sürüm Yayında

ya ben bunu kullamak istiyorum ama güncellerken hata çıkmasından korkuyorum açıkçası..çünkü sitem faaliyetle ve üyelerim var..

Türkçe tam sürüm hazırlama aşamasındayız beklemeniz menfaatinize olacaktır.

ilginize ve sabrınıza tekrar teşekkürler.

sizin hazırladıgınız sürümdede aynı problem dewam etmekte.mesela en baştaki ürüne girin..anasayfada görünen fiyatla sayfa içindeki fiyat aynı degil bu neden kaynaklanıo acaba.anasayfaki fiyatın iki katı bi fiyat görünüo neden öyle acaba?

altında özellikler war diye sanırım.ama biz özellik ekleyemeyecekmiyiz??mesela 8gb 16gb veya kırmızı siyah seçenekleri bunları ekleyince iç sayfada fiyat ikiye katlanııo bi anda

arkadaşlar yeni 1.1 türkçe sürümde sipariş sonunda bu hatayı alıyorum ve sipariş tamamlanamıyor..yardımcı olursanız sevinrim

E-posta şablonu yok /home/yesilisi/public_html/shop/modules/mailalerts/mails/tr/new_order.txt

Eksikliklerimiz olcağını sö lemiştik ingilizce dosyasından mails/en/bew_order.txt dosyasını mails/tr/ altına kopyalayarak probleminizi giderebilirsiniz. türkçeleştirip burdan paylaşabilirseniz herkes yararlanmış olur
teşekkürler

buyrun. türkçe hali. [file name=tr.rar size=1775]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/tr.rar[/file]

eklemiş olduğum dosya yeni sipariş için türkçe mail dosyasıdır.

EDİT : sorun giderilmiştir.

şimdi daha bitmeyen düzenlemeler var yani dğeilmi?

stabil tam sürümdür. eksiği yok anlamına gelmekte.

tmm o zmn ben bunu kuruyum orjinal sitesindeki dandik o zmn inş bu sağlamdır bakıyorum yedekelrimidealayımda

arkadaşlar iyi akşamlar ben yeni bir e-ticaret sitesi yapmak istiyorum ama çok fazla bilgi sahibiyim diyemem preta v.1.1 sürümünü indirdim template lere oradan mı ulaşıcam? bilmiyorum yardım edermisiniz.?

sevgili dostum E-posta şablonu yok /home/yesilisi/public_html/shop/modules/mailalerts/mails/tr/new_order.txt
problemini hallettin mi ?
nasıl düzeltiriz ?

Üst Alt