Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hostinginiz ile görüşüp php_mail() fonksiyonunun aktif olup olmadığını kontrol ettirin eğer pasifse SMTP mail ile admin panel mail alanından hostinginizden aldığınız bilgileri girerek tekrar deneyin.
sürümü güzelce sorunsuz yükledim. herhangi bir sürümün üzerine değil. direkt yükledim. site açılmıyor. herhangi bir hata kodudada vermiyor. ne yapabilirim.
nasıl hata veriyor şu ana kadar kullanan herkes bu değişiklikle kullandı yada şu şekildede yapabilirsiniz. tr dilini en diline kopyalayın tercümeler ekranından. en dilini default dili yapın
hocam gitmesenizde bu işi çözsek. minnettar kalacağım. şimdi sıfırdan başlayacak olursak. ftp yi boşalttım. direkt 1.2.5 i kurabiliyormuyum. yoksa bu ek sürümmüdür. bunu kurmadan önce hangisini kurmalıyım
hayırlı olsun olsun daa.. panelde TR olmaış bir ton yer mevcut. ben bir öncekine bakarak bir çok ingilizce olan yeri içindeki ayarlar bölümünden Language içinden kendim manuel elle yazmak zorunda kaldım ki bunu yapamıcak kişileride düşünmek gerktiğini düşünmmekteyim
hocam elinize sağlık ugrasmışsınız yapmışsınız lakin kurulum sorunsuz geçmesine rağmen site acilmiyor beyaz ekran veriyor. burda bahsettiğiniz cözümleri denemek isterken bile misal türkçeyi eng cevirirken bile beyaz ekranda kaliyor hiçbirşeyi kabul etmiyor ki ayar değişelim. enterasan bir durum. Panelde isteediğim gibi dolaşabilirken sözünü ettiğiniz dil sorununu düzeltmek istemeye kalkarken gene beyaz ekran. Yani anlicanız cözüm olmadı başka bir taktik varsa çok makbule gecer. teşekkürler iyi calişmalar.