Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!

Cvp:prestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!

harika çok teşekkürler

merhaba arkadaşlar, benim email sorunum var, hiçbir şekilde email alamıyorum ve gönderemiyorum..!!! hata sonucu bile vermiyor..!

hostinginiz ile görüşüp php_mail() fonksiyonunun aktif olup olmadığını kontrol ettirin eğer pasifse SMTP mail ile admin panel mail alanından hostinginizden aldığınız bilgileri girerek tekrar deneyin.

ARKADAŞLAR V1.3.1 İ SORUNSUZ KURDUM. YONETİM PANELİNE SORUNSUZ ULAŞABİLİYORUM. FAKAT SİTEYE GİREMİYORUM. SORUN NERDE OLABİLİR? ACİL DESTEK RİCA EDİYORUM. İLGİLENENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

sürümü güzelce sorunsuz yükledim. herhangi bir sürümün üzerine değil. direkt yükledim. site açılmıyor. herhangi bir hata kodudada vermiyor. ne yapabilirim.

wMaster hocam merhaba. öncelikle teşekkür ederim. v1.3.1 i sorunsuz yükseldim. install ettim. panele sorunsuz girebiliyorum. fakat siteye girerken 500 hatası veriyor. erişim sağlayamıyorum yardımcı olurmusunuz

admin panel ekranında türkçe iso kodunu tr değilde tc yapın

HOCAM TC YAPINCADA TÜRKÇE DİLİ HATA VERİYOR.

nasıl hata veriyor şu ana kadar kullanan herkes bu değişiklikle kullandı yada şu şekildede yapabilirsiniz. tr dilini en diline kopyalayın tercümeler ekranından. en dilini default dili yapın

şifreleri versemde sen halletsen şu işi. bu genç arkadaşın iyiden iyiye delirmek üzere :)

bence 1.2.5 sürümünü kullanın eğer 1.3.1 de mevcut olan bir modül varsa ihtiyaç duyduğunuz. elle kopyalayıp kullanabilirsiniz.

hocam gitmesenizde bu işi çözsek. minnettar kalacağım. şimdi sıfırdan başlayacak olursak. ftp yi boşalttım. direkt 1.2.5 i kurabiliyormuyum. yoksa bu ek sürümmüdür. bunu kurmadan önce hangisini kurmalıyım

video açılmıyor !!!

hocam videoyu izleyemiyoruz nasıl izleyebilcegiz ...

Kurulum videosu linki: http://www.presta-tr.com/dokumanlar/dersler/100-prestashop-v131-tam-sueruemue-tuerkce-versiyonu-kuru

ie'de sorun olabilir. farklı tarayıcıdan izleyebilirsiniz. Örn: Chrome

Cvp: PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!

hayırlı olsun olsun daa.. panelde TR olmaış bir ton yer mevcut. ben bir öncekine bakarak bir çok ingilizce olan yeri içindeki ayarlar bölümünden Language içinden kendim manuel elle yazmak zorunda kaldım ki bunu yapamıcak kişileride düşünmek gerktiğini düşünmmekteyim

hocam elinize sağlık ugrasmışsınız yapmışsınız lakin kurulum sorunsuz geçmesine rağmen site acilmiyor beyaz ekran veriyor. burda bahsettiğiniz cözümleri denemek isterken bile misal türkçeyi eng cevirirken bile beyaz ekranda kaliyor hiçbirşeyi kabul etmiyor ki ayar değişelim. enterasan bir durum. Panelde isteediğim gibi dolaşabilirken sözünü ettiğiniz dil sorununu düzeltmek istemeye kalkarken gene beyaz ekran. Yani anlicanız cözüm olmadı başka bir taktik varsa çok makbule gecer. teşekkürler iyi calişmalar.

Türkçe dil kodunu tc olarak değiştirerek deneyin

türkce karakter hatasini nasil düzeltebiliriz ?

Cvp: PrestaShop v1.3.1 Yayında!!!!!!

VİDEO ÇALIŞMIYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üst Alt