Nostrakabus
Yeni Üye
PrestaShop Son sürümü 1.4.0.4 sürümü içinde bir çok bug buldum bu konuya değinmiyeceğim çünki bir iki başlık altında açıkladım zaten. Burada sizlere bariz bir hatadan söz edeceğim. Admin panelinden Kulanıcılar bölümüne gelip bir kere kendi isminize yada her hangi bir kulanıcının bilgilerine erişip her hangi bir işlem yapmadan dahi çıkış yaptığınız anda, sitem giriş sayfasına dönüyor veeee.. HATA ! bir daha kendi kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapamıyorsunuz çünki siz sayfaya girip çıkınca kendiliğinden otomatik şifre değiştirmiş oluyor ancak vermiş olduğunuz adrese şifre değiştirme isteği gönderip yeni şifre ile giriş yapabiliyorsunuz. Örnek aşşağıda sunulmuştur.
Bu tür bir BUG ' ı ben bildireceğim muhtemelen ama önce nerden kaynaklandığını kendim araştırıyorum şu ana kadar 4-5 tane hatalı satırla karşılaştım . Ama bunalrın ne ile etkileşimli olduklarını uzun uzun incelemdiğimden bu sorunun , bu kodlardanmı kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Ama hataların hepsini de modüller içinde gördüm.
Neyse bu sorunla karşılaşan arkadaşlar korkmasınlar sistem kurulurken verdiğiniz e postaya hatırlatma isteği yollayın yeniden şifre verecektir. Şifrenizi yenidne girip düzeltiğinizde sorun olmuyor ama 2 ci defa gir çık yapmanzı tavsiye etmiyorum çünki sonuç başa dönüyor.
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Yılmaz DURU
Bu tür bir BUG ' ı ben bildireceğim muhtemelen ama önce nerden kaynaklandığını kendim araştırıyorum şu ana kadar 4-5 tane hatalı satırla karşılaştım . Ama bunalrın ne ile etkileşimli olduklarını uzun uzun incelemdiğimden bu sorunun , bu kodlardanmı kaynaklı olduğunu bilmiyorum. Ama hataların hepsini de modüller içinde gördüm.
Neyse bu sorunla karşılaşan arkadaşlar korkmasınlar sistem kurulurken verdiğiniz e postaya hatırlatma isteği yollayın yeniden şifre verecektir. Şifrenizi yenidne girip düzeltiğinizde sorun olmuyor ama 2 ci defa gir çık yapmanzı tavsiye etmiyorum çünki sonuç başa dönüyor.
Kolay gelsin iyi çalışmalar
Yılmaz DURU