Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

mfyuksell

Yeni Üye
Selamün Aleyküm. Oscommerceden sonra Prestashop a modifiye ettim scripi. Çalıştı.

En geç 2 gün içinde yükleyeceğim. Herkes bilsin,herkes duysun ki.
Bu script BEDAVA OLACAK.

Selamün Aleyküm Arkadaşlar. Size söz verdiğim gibi scripti yükledim. Yalnız zipli dosyayı açtıktan sonra kurulum.pdf dosyasını çok dikkatli okuyun ve uygulayın.
Hadi Allaha Emanet Olun. [file name=PRESTA_YKB.zip size=588764]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/PRESTA_YKB.zip[/file]

Cvp:prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava

tşekkürler

Süper sabırsızlıkla bekliyoruz.kolay gelsin

yine boş bir paylaşım.Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım arkadaşlar. Paylaçacak olan ilanını eder ve hemen paylaşır boş boş reklam vermez!
Hadi eklede görelim, yazdıklarımdan ben utanayım!!!

Çalışmış script. Neden 2 gün bekletiyorsun milleti?

hakan34 yazan:
yine boş bir paylaşım.Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım arkadaşlar. Paylaçacak olan ilanını eder ve hemen paylaşır boş boş reklam vermez!
Hadi eklede görelim, yazdıklarımdan ben utanayım!!!

Gözüm.Sen bugüne kadar böyle milletin çok isteyipta,arayıpta bulamadığı ne paylaştın?Kayda değer bir şey var mı? Eğer beklemek istemiyorsan git parayla satıyorlar. 150 TL yi bayılır alırsın. Sonrada bizimle paylaşırsın. Fakat para verdikten sonra paylaşacağını hiç sanmıyorum. Onun için sen keyfine bak. Eleştri yapma.
1-334d031dc9fd39b6d247e6e6d3311ea7.jpg

Arkadaşlar. Bugün yetiştirebilirsem inşallah yetiştireceğim. Ama olmaz ise %100 yarına olacak. Ayrıca bu modülü YKB bedava veriyor yav. ben sadece prestashopta uyguladım oldu. CScart ta oldu. Ki oscommercede yaptım.Bu işi parayla satanlarla kanlı bıçaklı oldum. Biraz sabır.

Göreceğiz bakalım !!!
Sana özel bir eleştirim yok, fakat çok gördük ilan verip arkasından hava geldi. Daha öncede yazdığım gibi, aksini ispatla ben utanayım.
SanalPos modülleri nedense paylaşılmıyor. Çıksada abartılmış ücret karşılığı oluyor!

hakan34 yazan:
Göreceğiz bakalım !!!
Sana özel bir eleştirim yok, fakat çok gördük ilan verip arkasından hava geldi. Daha öncede yazdığım gibi, aksini ispatla ben utanayım.
SanalPos modülleri nedense paylaşılmıyor. Çıksada abartılmış ücret karşılığı oluyor!

Yahu kardeş Sen Si..tir et onları. Bu çalışıyor.

Prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava.BUYRUN

Selamün Aleyküm Arkadaşlar. Size söz verdiğim gibi scripti yükledim. Yalnız zipli dosyayı açtıktan sonra kurulum.pdf dosyasını çok dikkatli okuyun ve uygulayın.
Hadi Allaha Emanet Olun. [file name=PRESTA_YKB.zip size=588764]http://www.presta-tr.com/media/kunena/attachments/legacy/files/PRESTA_YKB.zip[/file]

Cvp:prestashop Yapı Kredi Posnet Modülü.bedava.BUYRUN

PDF anlatımı inceledim gayet güzel açıklayıcı..hazır elin değmişken garantiyide yapsan ne güzel olur.

3gen yazan:
PDF anlatımı inceledim gayet güzel açıklayıcı..hazır elin değmişken garantiyide yapsan ne güzel olur.

Keşke. Ama Garanti posu kullaanmıyorum.Sadece YKB posu kullanıyorum web de.

Valla utandırdın beni :blush: :blush: :blush:
demek karamsar olmamak gerekiyor!

T E Ş E K Ü R L E R ! ! !

emeğine sağlık hocam .... Yannız İyice Temmelleştirdiniz beni yahu hazırı varken insanın yazası gelmiyor.... :) super bi rpaylaşım çok çok çok teşekkürler

Helal olsun diyorum başka birşey demiyorum. Bedava script üzerinden piyasa yapmaya çalışan aç kurtlardan baya bi ah almışsındır:) Güzel paylaşım

mfyuksell yazan:
Arkadaşlar. Bugün yetiştirebilirsem inşallah yetiştireceğim. Ama olmaz ise %100 yarına olacak. Ayrıca bu modülü YKB bedava veriyor yav. ben sadece prestashopta uyguladım oldu. CScart ta oldu. Ki oscommercede yaptım.Bu işi parayla satanlarla kanlı bıçaklı oldum. Biraz sabır.

Dostum teşekkürler vala çok işime yarayacak bu arada cs cart içinde yaptın dediniz sanırım özelden msj atıcam bana onu ulaştırırsanız sevinirim. ;)

onur512 yazan:
mfyuksell yazan:

Dostum teşekkürler vala çok işime yarayacak bu arada cs cart içinde yaptın dediniz sanırım özelden msj atıcam bana onu ulaştırırsanız sevinirim. ;)

Kardeşim inan cscart kullanmadığım için onu sildim. Çünkü ecommerce scriptlerinin içinde en dandiki cscart bana göre. Dur bir bakayım.Eğer bir yerlerde bulabilirsem yayınlarım. Prensibim gereği kimseye özelden dosya göndermiyorum. Herkesin herşeyi bilmeye hakkı vardır.

eline saglik kardesim.. sagolasin.. helal sana...sevgilerimle...

Teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Çok çakal var piyasada ..... Bedava olanı parayla satıyorlar.

emegin için tesekkurler arkadasim, eline saglık. Kullanan oldumu peki arkadaşlar? Kesin çalisiyormu? Ben modulu henuz kurmadım, bu konuda bilgi sahibi degilim ve 1-2 sey sorucam, cahilligimi bagislayin.
1- Yapi Kredi PosNetdemis, sadece yapi kredi kartlarlami calısıyor, diger kartları kullanabiliyormuyuz?
2- Eger kredi karti ile alisveris yapılabiliyorsa karttan çekilen paradan ne kadar komisyon alınıyor?
3- Cekilen tutar bizim belirledigimiz bir hesabamı kendiliginden yatıyor?
işleyişi anlatıranız cok sevinirim?

Üst Alt