Neler yeni
Presta-TR

Forumumza kayıt olarak hem destek alabilir hem de destek verebilirsiniz!

Şimdiden aramıza hoş geldiniz.

PrestaShop Yeni Başlayanlar İçin Sorular..

silifyonel

Yeni Üye
Merhaba hem benim hemde diğer arkadaşlar için yardımcı olacak bir kaç sorum olacak öncelikle resimde bulunan linkleri nasıl kaldırım yada edit nasıl yaparım hangi dosya ile düzenleme yapılır yardımcı olurmusunuz.. teşekürler

6504.jpg

Bu resimde ise anasayfa da bulunan genel resim buraya flash yada tanbıtım videosu ekleyebilirmiyim birçok sitede gördüm ama nasıl yapılacanı biliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

6523.jpg

Birdiğer sorum ise buraya link ekleye bilirmiyiz nerden eklicez vada düzenlicez baktım inceledim bulamadım bu e-ticaret sistemi çok güzel miş tr ilgilenenlere bilgi verenlere teşekürler.

6535.jpg

Buradada ben modul ekliyorum ama eklediğim modulu yukarıya almak istiyorum parametrelerini nasıl değiştircem yukarıya yukarıdakinide aşağıya almak istiyorum::

6555.jpg

Burada ise orta blokta 2 tane değilde bunu 3-4 nasıl yapıcaz yada b iyöntemi varmı teşekürler.

6561.jpg

SİZLERE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM ÇOK SEVDİM BU PORTALI AMA DÜZENLEEME ANLAMADIM OKUDUĞUM KADARIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIM BİRŞEYLER SİZLERDEN DE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Cvp: PrestaShop Yeni Başlayanlar İçin Sorular..

Arkadaşlar kimse yokmu yardımcı ?

Cvp: PrestaShop Yeni Başlayanlar İçin Sorular..

Senin BU anlatttıkarının hepsi forumlarda MEcvuttur.

Cvp:prestaShop Yeni Başlayanlar İçin Sorular..

nerde formu geziyorum hemen hemen her konuyu inceliyorum ama yinede yok olmuyor...

Üst Alt