Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam
prestashop_1.4.3.0 kurdum ve kapida odeme secenegini aktif ettim ancak ordre tamamlanmiyor neden acab ?
Bakiniz resim 1 modul eklenmis hali kapida odeme secince No template found for module validation diyor
Odemeyi ülkelere göre tanitmaniz gerek. Yani siparisi Türkiyeden veriyorsunuz dersek ödemelerden kapida ödemeyi türkiye olarak tanitmaniz gerek. Bir kontrol edin. kapida ödeme türkiye icin aktifmi
Hocam sorunda o saten odemeler kismini tiklayinca alt menu aktif degil onceki mailinde resim ile gonderdim
bu konuyu
http://www.presta-tr.com/forum/22-hata-ve-buglar/8723-oedemeler-ve-moduel-sekmeleri-aclmyor.html?limit=6&start=6
burada tartismisiniz ama malesef bi sonu olmamis anladigim kadari ile
gecenlerde gene mail yazmistim prestashop 1.13 icin bankwire aktiv olmuyor diye 1.14 de ise admin paneli turkce olmuyor diye umarim hatilamisinizdir
benim istedgim acik kaynakli prestashop un sizce en iyi calisan versionu hangisidir bana bir tazsiyede bulunabilirmisiniz
tesekurler